Díky,jelo se od Dietera a Ilony dobře,sice mokro ale babča šlapa jak za mlada...
Pole označena slovem (Povinné) musí být před odesláním formuláře vyplněny.
Diskusní fórum sdružení příznivců motocyklů značky Moto Guzzi
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Moto Guzzi Club Bohemia » Moto Guzzi obecně » Pohaněná Sportka » Odpovědět
Pole označena slovem (Povinné) musí být před odesláním formuláře vyplněny.
Díky,jelo se od Dietera a Ilony dobře,sice mokro ale babča šlapa jak za mlada...
Díky,ale teď mám repas.zadní tlumiče tak si myslim že to bude ještě lepší..noané?
A teď už sis přivez babičku plně funkční :-)
jak se ti jelo?
Díky,ale teď mám repas.zadní tlumiče tak si myslim že to bude ještě lepší..noané?
No tak to jako každopádně...:)))
mattua napsal:Jojo, to už si říkal....jen nevím, jak si na to přišel:)))
Jinak Mitwochova babička jako RESPEKT MOOOC. To co mi předváděl cestou do Varů, to jsem trochu nevěřil. Dobře Ty!!!:)PS: miluju světla z traktoru:)))
Riantini napsal:Je mi tě kamaráde moc moc líto
jedna sezona v ...... no prostě tam někde nenávratně.
Jo už sem vám říkal že je Breva 1100 nejlepší a nejkrásnější Guzzina??![]()
![]()
Teda až po Mitwochovo
Doufám že sem vás kamarádi moc nenaštval, ale já to tak cejtim.Jo Matušu, já jezdil na Bonneville,Thruxton,Rocket, Trophy 1200, ne na Sped Krypl jsem tedy nejel a ani my to nechybí, světla z traktora si můžu namontovat na jakoukoli odstrojenou japonskou vránu s řadovým motorem
![]()
.I komponenty jsou stejné s asie. A asi tak z deset let starých modelů japonců.
Nic ve zlém sranda.JSI UCHYL!!! :-D :-D
Jojo, to už si říkal....jen nevím, jak si na to přišel:)))
Jinak Mitwochova babička jako RESPEKT MOOOC. To co mi předváděl cestou do Varů, to jsem trochu nevěřil. Dobře Ty!!!:)PS: miluju světla z traktoru:)))
Riantini napsal:padreevermod napsal:Chodit celý léto vo berlích je taky inspirující
Je mi tě kamaráde moc moc líto
![]()
Teda až po Mitwochovo
Doufám že sem vás kamarádi moc nenaštval, ale já to tak cejtim.Jo Matušu, já jezdil na Bonneville,Thruxton,Rocket, Trophy 1200, ne na Sped Krypl jsem tedy nejel a ani my to nechybí, světla z traktora si můžu namontovat na jakoukoli odstrojenou japonskou vránu s řadovým motorem
![]()
Nic ve zlém sranda.
JSI UCHYL!!! :-D :-D
Jojo, to už si říkal....jen nevím, jak si na to přišel:)))
Jinak Mitwochova babička jako RESPEKT MOOOC. To co mi předváděl cestou do Varů, to jsem trochu nevěřil. Dobře Ty!!!:)
PS: miluju světla z traktoru:)))
padreevermod napsal:Mittwoch napsal:Tak to jste ještě neseděli na T5-ce.To je mazec...
Chodit celý léto vo berlích je taky inspirující
![]()
Teda až po Mitwochovo
![]()
Nic ve zlém sranda.
Mittwoch napsal:Tak to jste ještě neseděli na T5-ce.To je mazec...
Chodit celý léto vo berlích je taky inspirující
Jo už sem vám říkal že je Breva 1100 nejlepší a nejkrásnější Guzzina??
![]()
Teda až po Mitwochovo ![]()
Doufám že sem vás kamarádi moc nenaštval, ale já to tak cejtim.
Jo Matušu, já jezdil na Bonneville,Thruxton,Rocket, Trophy 1200, ne na Sped Krypl jsem tedy nejel a ani my to nechybí, světla z traktora si můžu namontovat na jakoukoli odstrojenou japonskou vránu s řadovým motorem
Nic ve zlém sranda.
Tak to jste ještě neseděli na T5-ce.To je mazec...
Ano, naprostý souhlas a s Mitwochem za řidítkama! Vražedná kombinace
![]()
A to stíhá jet přez Alpy do itálie s novejma Gůzzama!! To je hrdina!!
Tak to jste ještě neseděli na T5-ce.To je mazec...
Chodit celý léto vo berlích je taky inspirující ![]()
Tak to jste ještě neseděli na T5-ce.To je mazec... ![]()
Asi jsme divny dva,ptz me to zni stejne. Samozrejme netvrdim, ze ten clanek je napsany nejak sofistikovane,ale take je treba si uvedomit,ze nevysel na vylozene odbornem serveru. A jen drobnost k tomu co psal el presidente...ja sem teda taky na triumfu pojezdil(spee triple). Nevim teda na cem si jezdil Ty Jirko,ale ten teda jel jak pichla svina,brzdil luxusne a v zatackach byl jao chuck noris. Stacilo jen pomyslet a udelal to. HD bohuzel nevim. Jezdil jsem vic jen s tim jejich porche;-) a to me taky bavilo mooc. Kazdopadne se asi vsichni schodnem,ze MG proste nikdy nebude moto pro sirokou verejnost a za me teda rikam,ze me to ani v nejmensim nevadi...;-).
Tak vám pánové nevím. Když ten článek čtu, tak mi vyznívá si takhle:
Motorka se jmenuje SPORT, ale se sportem toho moc společnýho nemá. S tím naprosto souhlasím.
Je to mrška trochu svéhlavá, jako každá Guzzi. Někomu by to mohlo vadit, někoho právě tohle vzrušuje. Naprostý souhlas.
Závěr ale je, že to celé funguje a kdo najde to kouzlo, tak už nebude chtít žádnou jinou.Uznávám, že tam autor napsal pár kravin, jako třeba by mohl vědět, že dvouválce nejsou o výkonu (kvůli nižším otáčkám), ale o krouťáku. Tady Guzzi naopak boduje.
Riantini napsal:S tebou Petře, také naprosto nesouhlasím.
Nevím, kdy si naposledy jel na nějaké Sportce 8V a kdy na nějaké jiné značce. Já jelikož dělám také u jiné značky a občas k nám jezdí novináři a přijíždí na všem možném co má kola, mám možnost se na ledas čem povozit a tak mám možnost i občasného srovnání.
O některých věcech, co tam pan novinář napsal, můžu říci že to je opravdu blábol.
A co se týče úprav od A-Spiritu, jsou alespoň jediný, který se do toho upravování vrhli a něco s tou značkou dělají. Jediný kteří dávají do časopisů reklamy a nějak tu značku propagují i třeba těma úpravama. I když se jim to třeba nedaří dokonale doladit. Časem to bude i třeba dokonalý.
Svez se třeba občas na nějakým Harley a nebo Triumfu to by se někteří možná divili jak perfektně ty nové Gůzzi makají. Dnes jsem třeba četl, porovnání super cestovních motocyklů v jednom nejmenovaném časopisu ( Motoráj) a byl jsem překvapen že už porovnávají Norge 8V.
Nějak jsem se ještě nedozvěděl že už by na něm někdo z čech jezdil!! A ejhle co nečtu klady a zápory (to je fofr) a v záporech jediná věc ,, převodovka,, kdybych si jen selským rozumem tak nějak domejšlel,, no co tak tam bude, odvozená převodovka třeba z typu jako mam já Breva 1100, a ta je v něčem špatná?? Naprosto perfektní, měká, přesná bez jakékoli připomínky, nestalo se mi nikdy, že by tam nebyl kvalt a nebo že bych trefil falešný neutrál! Je fakt že mám ještě málo najeto jen pouhých 47000 km, ale možná tomu taky nerozumím.
A čteš někde nějakej článek o Triumfu a nebo H-D že to nefunguje je to těžký, nebrzdí to a vlasně se na tom tak moc nesvezeš a vlastně je to celé festival ztraceného času? Nečteš co? Proč asi není to nikomu divný? Je v tom asi tak trochu česká malost.
Guzzi je pro lidi který chtějí jezdit a cestovat a né řešit, jestli je nějaká značka víc ,,IN ,,než ta druhá. Je to o motorkách a lidech a né o plkání nesmyslů.A proč to Ital vyrábí takhle Petře? No protože si už ,, 90 let ,, vyrábí motorky po svém a né podle nějakých zažitých japanofilních a germanofilních euronorem!!
A je to znejstarší motocykolvá značeka, který vyrábí motorky nepřetržitě bez krachů zániků a zmrtvýchvstání!Jirka
Tak vám pánové nevím. Když ten článek čtu, tak mi vyznívá si takhle:
Motorka se jmenuje SPORT, ale se sportem toho moc společnýho nemá. S tím naprosto souhlasím.
Je to mrška trochu svéhlavá, jako každá Guzzi. Někomu by to mohlo vadit, někoho právě tohle vzrušuje. Naprostý souhlas.
Závěr ale je, že to celé funguje a kdo najde to kouzlo, tak už nebude chtít žádnou jinou.
Uznávám, že tam autor napsal pár kravin, jako třeba by mohl vědět, že dvouválce nejsou o výkonu (kvůli nižším otáčkám), ale o krouťáku. Tady Guzzi naopak boduje.
S tebou Petře, také naprosto nesouhlasím.
Nevím, kdy si naposledy jel na nějaké Sportce 8V a kdy na nějaké jiné značce. Já jelikož dělám také u jiné značky a občas k nám jezdí novináři a přijíždí na všem možném co má kola, mám možnost se na ledas čem povozit a tak mám možnost i občasného srovnání.
O některých věcech, co tam pan novinář napsal, můžu říci že to je opravdu blábol.
A co se týče úprav od A-Spiritu, jsou alespoň jediný, který se do toho upravování vrhli a něco s tou značkou dělají. Jediný kteří dávají do časopisů reklamy a nějak tu značku propagují i třeba těma úpravama. I když se jim to třeba nedaří dokonale doladit. Časem to bude i třeba dokonalý.
Svez se třeba občas na nějakým Harley a nebo Triumfu to by se někteří možná divili jak perfektně ty nové Gůzzi makají. Dnes jsem třeba četl, porovnání super cestovních motocyklů v jednom nejmenovaném časopisu ( Motoráj) a byl jsem překvapen že už porovnávají Norge 8V.
Nějak jsem se ještě nedozvěděl že už by na něm někdo z čech jezdil!! A ejhle co nečtu klady a zápory (to je fofr) a v záporech jediná věc ,, převodovka,, kdybych si jen selským rozumem tak nějak domejšlel,, no co tak tam bude, odvozená převodovka třeba z typu jako mam já Breva 1100, a ta je v něčem špatná?? Naprosto perfektní, měká, přesná bez jakékoli připomínky, nestalo se mi nikdy, že by tam nebyl kvalt a nebo že bych trefil falešný neutrál! Je fakt že mám ještě málo najeto jen pouhých 47000 km, ale možná tomu taky nerozumím.
A čteš někde nějakej článek o Triumfu a nebo H-D že to nefunguje je to těžký, nebrzdí to a vlasně se na tom tak moc nesvezeš a vlastně je to celé festival ztraceného času? Nečteš co? Proč asi není to nikomu divný? Je v tom asi tak trochu česká malost.
Guzzi je pro lidi který chtějí jezdit a cestovat a né řešit, jestli je nějaká značka víc ,,IN ,,než ta druhá. Je to o motorkách a lidech a né o plkání nesmyslů.A proč to Ital vyrábí takhle Petře? No protože si už ,, 90 let ,, vyrábí motorky po svém a né podle nějakých zažitých japanofilních a germanofilních euronorem!!
A je to znejstarší motocykolvá značeka, který vyrábí motorky nepřetržitě bez krachů zániků a zmrtvýchvstání!Jirka
S tebou Petře, také naprosto nesouhlasím.
Guzzi je pro lidi který chtějí jezdit a cestovat a né řešit, jestli je nějaká značka víc ,,IN ,,než ta druhá. Je to o motorkách a lidech a né o plkání nesmyslů.
A proč to Ital vyrábí takhle Petře? No protože si už ,, 90 let ,, vyrábí motorky po svém a né podle nějakých zažitých japanofilních a germanofilních euronorem!!
A je to znejstarší motocykolvá značeka, který vyrábí motorky nepřetržitě bez krachů zániků a zmrtvýchvstání!
Jirka
Naprosto souhlasím s Matoušem, že ten test je objektivní, kdo hledá lehkost a ovladatelnost, Moto Guzzi si nekoupí. Zato větší motorkář konečně najde stroj, kde si připadá jako člověk a ne jak medvěd v cirkuse. Akorát zvláštní, že to vyrábí zrovna Ital.. (taky na tom žádnej nejezdí!)
Pro mě je víc s podivem, že všechny údajné ladičské úpravy, se kterými se hlavní importér tak pyšní, jsou nehomologované úpravy, které nejsou určené pro provoz na veřejných komunikacích. S tím jsou tyto výrobky také tak prodávané. Viz vykuchaný výfuk, obohacené palivové mapy, odstraněný katalyzátor...
Ještě více s podivem je, že takto neoriginální provedení prezentuje na svých stránkách a dokonce veřejně půjčuje potencionálním zákazníkům! Dle běžné legislativy by se takto předělaný motocykl vůbec neměl na veřejné komunikaci objevit!! O matení klientů ani nemluvě .... Pro mě je s podivem jak opět A Spirit hazarduje se svou pověstí, potažmo pověstí firmy Moto Guzzi vůbec. Nedokážu si představit, že by se s takto upravenými novými motorkami prezentoval jakýkoliv zahraniční prodejce natož generální importér......
Je mi to líto.
Asi tak přátelé,
je to tak nějak prapodivně napsané.
Jízlivě a slovy člověka, který je motorkářem z leknutí. Zřejmě jezdí na svém BMW nebo Harlejce do své kanceláře v nějakém Coolcentu a je to všechno jinak, než na té divné italské motorce o které ještě nikdy neslyšel.
A navíc ta motorka není sériová, je upravená!
Takže až bude ,,pán motorkář,, teslovat sériovku tak to budu brát za trochu seriózní článek.
Zatím je to blábol kancelářského trumpety!
Jirka
Moto Guzzi Club Bohemia » Moto Guzzi obecně » Pohaněná Sportka » Odpovědět
Copyright © 2012 Moto Guzzi Club Bohemia | Postaveno na PunBB | CZ a SK