Jít do obsahu fóra

Moto Guzzi Club Bohemia

Diskusní fórum sdružení příznivců motocyklů značky Moto Guzzi

Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.

Odpovědět

Odpovědět

Vytvořit a poslat váš nový příspěvek

Můžete použít: BBCode Obrázky Smajlíky

Pole označena slovem (Povinné) musí být před odesláním formuláře vyplněny.

Povinné informace pro hosty

Požadované informace
Volby

Prohlédnout téma (nejnovější)

20

Díky,jelo se od Dietera a Ilony dobře,sice mokro ale babča šlapa jak za mlada...

19

Mittwoch napsal:

Díky,ale teď mám repas.zadní tlumiče tak si myslim že to bude ještě lepší..noané?

A teď už sis přivez babičku plně funkční :-)
jak se ti jelo?

18

Díky,ale teď mám repas.zadní tlumiče tak si myslim že to bude ještě lepší..noané?

17

No tak to jako každopádně...:)))

malina napsal:
mattua napsal:

Jojo, to už si říkal....jen nevím, jak si na to přišel:)))
Jinak Mitwochova babička jako RESPEKT MOOOC. To co mi předváděl cestou do Varů, to jsem trochu nevěřil. Dobře Ty!!!:)

PS: miluju světla z traktoru:)))

Riantini napsal:

Je mi tě kamaráde moc moc líto sad   jedna sezona v ......  no prostě tam někde nenávratně.
Jo už sem vám říkal že je Breva 1100  nejlepší a nejkrásnější Guzzina??  big_smile big_smile big_smile
Teda až po Mitwochovo  big_smile
Doufám že sem vás kamarádi moc nenaštval, ale já to tak cejtim.

Jo Matušu, já jezdil na Bonneville,Thruxton,Rocket, Trophy 1200,  ne na Sped Krypl jsem tedy nejel a ani my to nechybí, světla z traktora si můžu namontovat na jakoukoli odstrojenou japonskou vránu s řadovým motorem big_smile big_smile.I komponenty jsou stejné s asie. A asi tak z deset let starých modelů japonců.
Nic ve zlém sranda.

JSI UCHYL!!! :-D  :-D

16

mattua napsal:

Jinak Mitwochova babička jako RESPEKT MOOOC. To co mi předváděl cestou do Varů, to jsem trochu nevěřil. Dobře Ty!!!:)

Riantini napsal:
padreevermod napsal:

Chodit celý léto vo berlích je taky inspirující tongue

Je mi tě kamaráde moc moc líto sad   jedna sezona v ......  no prostě tam někde nenávratně.
Jo už sem vám říkal že je Breva 1100  nejlepší a nejkrásnější Guzzina??  big_smile big_smile big_smile

Jo Matušu, já jezdil na Bonneville,Thruxton,Rocket, Trophy 1200,  ne na Sped Krypl jsem tedy nejel a ani my to nechybí, světla z traktora si můžu namontovat na jakoukoli odstrojenou japonskou vránu s řadovým motorem big_smile big_smile.I komponenty jsou stejné s asie. A asi tak z deset let starých modelů japonců.
Nic ve zlém sranda.

JSI UCHYL!!! :-D  :-D

15

Riantini napsal:
padreevermod napsal:
Mittwoch napsal:

Tak to jste ještě neseděli na T5-ce.To je mazec... big_smile

Nic ve zlém sranda.

14

padreevermod napsal:
Mittwoch napsal:

Nic ve zlém sranda.

13

Mittwoch napsal:

Ano, naprostý souhlas a s Mitwochem za řidítkama! Vražedná kombinace  big_smile big_smile
A to stíhá jet přez Alpy do itálie s novejma Gůzzama!! To je hrdina!!

12

Mittwoch napsal:

11

10

Asi jsme divny dva,ptz me to zni stejne. Samozrejme netvrdim, ze ten clanek je napsany nejak sofistikovane,ale take je treba si uvedomit,ze nevysel na vylozene odbornem serveru. A jen drobnost k tomu co psal el presidente...ja sem teda taky na triumfu pojezdil(spee triple). Nevim teda na cem si jezdil Ty Jirko,ale ten teda jel jak pichla svina,brzdil luxusne a v zatackach byl jao chuck noris. Stacilo jen pomyslet a udelal to. HD bohuzel nevim. Jezdil jsem vic jen s tim jejich porche;-) a to me taky bavilo mooc. Kazdopadne se asi vsichni schodnem,ze MG proste nikdy nebude moto pro sirokou verejnost a za me teda rikam,ze me to ani v nejmensim nevadi...;-).

Pavlik napsal:

Tak vám pánové nevím. Když ten článek čtu, tak mi vyznívá si takhle:

Motorka se jmenuje SPORT, ale se sportem toho moc společnýho nemá. S tím naprosto souhlasím.
Je to mrška trochu svéhlavá, jako každá Guzzi. Někomu by to mohlo vadit, někoho právě tohle vzrušuje. Naprostý souhlas.
Závěr ale je, že to celé funguje a kdo najde to kouzlo, tak už nebude chtít žádnou jinou.

Uznávám, že tam autor napsal pár kravin, jako třeba by mohl vědět, že dvouválce nejsou o výkonu (kvůli nižším otáčkám), ale o krouťáku. Tady Guzzi naopak boduje.

Riantini napsal:

S tebou Petře, také naprosto nesouhlasím.
Nevím, kdy si naposledy jel na nějaké Sportce 8V a kdy na nějaké jiné značce. Já jelikož dělám také u jiné značky a občas k nám jezdí novináři a přijíždí na všem možném co má kola, mám možnost se na ledas čem povozit a tak mám možnost i občasného srovnání.
O některých věcech, co tam pan novinář napsal, můžu říci že to je opravdu blábol.
A co se týče úprav od A-Spiritu, jsou alespoň jediný, který se do toho upravování vrhli a něco s tou značkou dělají. Jediný kteří dávají do časopisů reklamy a nějak tu značku propagují i třeba těma úpravama. I když se jim to třeba nedaří dokonale doladit. Časem to bude i třeba dokonalý.
Svez se třeba občas na nějakým Harley a nebo Triumfu to by se někteří možná divili jak perfektně ty nové Gůzzi makají. Dnes jsem třeba četl, porovnání super cestovních motocyklů v jednom nejmenovaném časopisu ( Motoráj)  a byl jsem překvapen že už porovnávají Norge 8V.
Nějak jsem se ještě nedozvěděl že už by na něm někdo z čech jezdil!! A ejhle co nečtu klady a zápory (to je fofr)  a v záporech jediná věc ,, převodovka,, kdybych si jen selským rozumem tak nějak domejšlel,, no co tak tam bude, odvozená převodovka třeba z typu jako mam já Breva 1100, a ta je v něčem špatná?? Naprosto perfektní, měká, přesná bez jakékoli připomínky, nestalo se mi nikdy,  že by tam nebyl kvalt a nebo že bych trefil falešný neutrál! Je fakt že mám ještě málo najeto jen pouhých 47000 km, ale možná tomu taky nerozumím.
A čteš někde nějakej článek o Triumfu a nebo H-D že to nefunguje je to těžký, nebrzdí to a vlasně se na tom tak moc nesvezeš a vlastně je to celé festival ztraceného času? Nečteš co? Proč asi není to nikomu divný? Je v tom asi tak trochu česká malost.
Guzzi je pro lidi který chtějí jezdit a cestovat a né řešit, jestli je nějaká značka víc ,,IN ,,než ta druhá. Je to o motorkách a lidech a né o plkání nesmyslů.

A proč to Ital vyrábí takhle Petře? No protože si už ,, 90 let ,, vyrábí motorky po svém a né podle nějakých zažitých japanofilních a germanofilních euronorem!!
A je to znejstarší motocykolvá značeka, který vyrábí motorky nepřetržitě bez krachů zániků a zmrtvýchvstání!

Jirka

9

Tak vám pánové nevím. Když ten článek čtu, tak mi vyznívá si takhle:

Motorka se jmenuje SPORT, ale se sportem toho moc společnýho nemá. S tím naprosto souhlasím.
Je to mrška trochu svéhlavá, jako každá Guzzi. Někomu by to mohlo vadit, někoho právě tohle vzrušuje. Naprostý souhlas.
Závěr ale je, že to celé funguje a kdo najde to kouzlo, tak už nebude chtít žádnou jinou.

Uznávám, že tam autor napsal pár kravin, jako třeba by mohl vědět, že dvouválce nejsou o výkonu (kvůli nižším otáčkám), ale o krouťáku. Tady Guzzi naopak boduje.

Riantini napsal:

Nevím, kdy si naposledy jel na nějaké Sportce 8V a kdy na nějaké jiné značce. Já jelikož dělám také u jiné značky a občas k nám jezdí novináři a přijíždí na všem možném co má kola, mám možnost se na ledas čem povozit a tak mám možnost i občasného srovnání.
O některých věcech, co tam pan novinář napsal, můžu říci že to je opravdu blábol.
A co se týče úprav od A-Spiritu, jsou alespoň jediný, který se do toho upravování vrhli a něco s tou značkou dělají. Jediný kteří dávají do časopisů reklamy a nějak tu značku propagují i třeba těma úpravama. I když se jim to třeba nedaří dokonale doladit. Časem to bude i třeba dokonalý.
Svez se třeba občas na nějakým Harley a nebo Triumfu to by se někteří možná divili jak perfektně ty nové Gůzzi makají. Dnes jsem třeba četl, porovnání super cestovních motocyklů v jednom nejmenovaném časopisu ( Motoráj)  a byl jsem překvapen že už porovnávají Norge 8V.
Nějak jsem se ještě nedozvěděl že už by na něm někdo z čech jezdil!! A ejhle co nečtu klady a zápory (to je fofr)  a v záporech jediná věc ,, převodovka,, kdybych si jen selským rozumem tak nějak domejšlel,, no co tak tam bude, odvozená převodovka třeba z typu jako mam já Breva 1100, a ta je v něčem špatná?? Naprosto perfektní, měká, přesná bez jakékoli připomínky, nestalo se mi nikdy,  že by tam nebyl kvalt a nebo že bych trefil falešný neutrál! Je fakt že mám ještě málo najeto jen pouhých 47000 km, ale možná tomu taky nerozumím.
A čteš někde nějakej článek o Triumfu a nebo H-D že to nefunguje je to těžký, nebrzdí to a vlasně se na tom tak moc nesvezeš a vlastně je to celé festival ztraceného času? Nečteš co? Proč asi není to nikomu divný? Je v tom asi tak trochu česká malost.
Guzzi je pro lidi který chtějí jezdit a cestovat a né řešit, jestli je nějaká značka víc ,,IN ,,než ta druhá. Je to o motorkách a lidech a né o plkání nesmyslů.

A proč to Ital vyrábí takhle Petře? No protože si už ,, 90 let ,, vyrábí motorky po svém a né podle nějakých zažitých japanofilních a germanofilních euronorem!!
A je to znejstarší motocykolvá značeka, který vyrábí motorky nepřetržitě bez krachů zániků a zmrtvýchvstání!

Jirka

8

Jirka

7

Naprosto souhlasím s Matoušem, že ten test je objektivní, kdo hledá lehkost a ovladatelnost, Moto Guzzi si nekoupí. Zato větší motorkář konečně najde stroj, kde si připadá jako člověk a ne jak medvěd v cirkuse. Akorát zvláštní, že to vyrábí zrovna Ital.. (taky na tom žádnej nejezdí!)
Pro mě je víc s podivem, že všechny údajné ladičské úpravy, se kterými se hlavní importér tak pyšní, jsou nehomologované úpravy, které nejsou určené pro provoz na veřejných komunikacích. S tím jsou tyto výrobky také tak prodávané. Viz vykuchaný výfuk, obohacené palivové mapy, odstraněný katalyzátor...
Ještě více s podivem je, že takto neoriginální provedení prezentuje na svých stránkách a dokonce veřejně půjčuje potencionálním zákazníkům! Dle běžné legislativy by se takto předělaný motocykl vůbec neměl na veřejné komunikaci objevit!! O matení klientů ani nemluvě .... Pro mě je s podivem jak opět A Spirit hazarduje se svou pověstí, potažmo pověstí firmy Moto Guzzi vůbec. Nedokážu si představit, že by se s takto upravenými novými motorkami prezentoval jakýkoliv zahraniční prodejce natož generální importér......
Je mi to líto.

6

Asi tak přátelé,
je to tak nějak prapodivně napsané.
Jízlivě a slovy člověka, který je motorkářem z leknutí. Zřejmě jezdí na svém BMW nebo Harlejce do své kanceláře v nějakém Coolcentu a je to všechno jinak, než na té divné italské motorce o které ještě nikdy neslyšel.
A navíc ta motorka není sériová, je upravená!
Takže až bude ,,pán motorkář,, teslovat sériovku  tak to budu brát za trochu seriózní článek.
Zatím je to blábol kancelářského trumpety!
Jirka