Jít do obsahu fóra

Moto Guzzi Club Bohemia

Diskusní fórum sdružení příznivců motocyklů značky Moto Guzzi

Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.

Odpovědět

Odpovědět

Vytvořit a poslat váš nový příspěvek

Můžete použít: BBCode Obrázky Smajlíky

Pole označena slovem (Povinné) musí být před odesláním formuláře vyplněny.

Povinné informace pro hosty

Požadované informace
Volby

Prohlédnout téma (nejnovější)

17

čavec,taky mám nějaké závady v diagnostice.Problém v čísle 5 a 7.Kuci můžete mi prosím poradi co ta chyba přesně znamená a poslat mi to na mail mkalavsky@seznam.cz    moc děkuji,Mates

16

Vpředu Dunlop Qualifier II a vzadu Dunlop Sport Max a maximální spokojenost. Obzvlášť ta sport maxa je luxus.
ke kilometrům se radši nevyjadřuju nebo budu já i moje peněženka plakat:((((((

15

Riantini> Ahoj ahoj, já letos taky jen čr.. sad
Jednou jsem pravda zabloudil do polska, ale hned jsem z tama vypad.. smile

jinak letos 11.tis a ještě něco přibyde, takže spokojenost, i když jsem chtěl 15..

měl jsem vpředu krom z6 tuším m3 a teď jsem obul pirelli angel která byla za dobrou..  Jinak po experimentech vzadu se Stradou, corsou III apod. jsem se k té z6 vrátil, vyhovuje vlastnostmi i výdrží..

ono každé přezutí do novéhu nakopnou vlastnosti moto nahoru smile

Mittwoch> když na to nezapomenu, tak dám v zhruba v roce 2017 vědět big_smile

14

smile:):):):) Jakub by asi nesouhlasil......:))))

...ale já tedy rozhodně ano. Teda až na pár dětských nemocí:)))

Riantini napsal:

Jéje to tu dlouho nebylo smile smile
Moje Breva je z roku 2006 a mám najeto 48 tis km. A šlape jak hodinky a neměnil bych!
Nové Gůzzi jsou spolehlivé neboj kámo smile

13

Jéje to tu dlouho nebylo smile smile
Moje Breva je z roku 2006 a mám najeto 48 tis km. A šlape jak hodinky a neměnil bych!
Nové Gůzzi jsou spolehlivé neboj kámo smile

12

Hele a co si povíme až vaše motocykly budou mít nalítáno 106tis.km jako moje babička,zatim se tam měnili gufera,náplně,těsnění atd..zdar kamarádi  big_smile

11

dva_hrnce napsal:

Ony jsou ty závady jen naoko, já pořád z diagnostiky mažu olejové čidlo a imobilizér.. A Breva startuje, jede a maže bez problémů, už 41 tis. km :-)

Jirko, chtěl jsem tě letos s těma km dohnat, ale asi už to nestihnu, dnes ráno jsem cestou do práce málem zmrznul.. :-(

Ahoj Dvoj Hrnče, já to taky vždy vymažu ale nic se nedějě pořád to šlape jak hodinky.
Jen jsem předevčírem vyměnil přední gumu Mezeler Z6 Roadtec za Pirelli Diablo Rosso a ejhle jiná motorka, zatáčí a poslouchá a nevlní se prostě paráda. A destičky taky to chce jiné, měl sem pořád pocit že to málo brzdí a občas píská a dal sem tam teď Sintrové a paráda krásně to brzdí. Takže doporučuji pánové desky a gumy a je to jiné svezeníčko  :-)
Jirka
Jinak s těma km je to letos mizerný žádné zahraničí jen čechy, nuda , nuda , šeď , šeď.

10

Ony jsou ty závady jen naoko, já pořád z diagnostiky mažu olejové čidlo a imobilizér.. A Breva startuje, jede a maže bez problémů, už 41 tis. km :-)

Jirko, chtěl jsem tě letos s těma km dohnat, ale asi už to nestihnu, dnes ráno jsem cestou do práce málem zmrznul.. :-(

9

Hele blinkry dobry,ale za hroznej randal a nejsem si jistej,ze budou vypadat dobre kamo....ale zaslechl jsem neco jako 4tis a to je skoro provokace:-))))). To i za rizomi dam min....

Riantini napsal:

smile))))  Ty kaňoure jeden!!  A co ty blinkry dobrý ne sice z Ducáti ale pěkné!

8

smile))))  Ty kaňoure jeden!!  A co ty blinkry dobrý ne sice z Ducáti ale pěkné!

7

tak to taky nevím....To jsou jenom hanebné pomluvy a nepodložené spekulace:)))))))

6

mattua napsal:

Závada na Guzzi? Nevěřím...:)))

já nevím komu jel před dovolenou mechanik až do domu, hihi :-)

5

mattua napsal:

Hele ,hele nech si toho jo, zase!
Podívej se na jiné třeba 47 tis bez větší závady. Jo chlapy Breva je holt Breva!!
Ciao Jirka  smile

4

3

čau Jirko to je super smile
email: ondrej.z@centrum.cz

dík moc