Jít do obsahu fóra
Moto Guzzi Club Bohemia
Diskusní fórum sdružení příznivců motocyklů značky Moto Guzzi
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Aktivní témata Témata bez odpovědi
Odpovědět
Odpovědět
Vytvořit a poslat váš nový příspěvek
Můžete použít: BBCode Obrázky Smajlíky
Pole označena slovem (Povinné) musí být před odesláním formuláře vyplněny.
Prohlédnout téma (nejnovější)
čavec,taky mám nějaké závady v diagnostice.Problém v čísle 5 a 7.Kuci můžete mi prosím poradi co ta chyba přesně znamená a poslat mi to na mail mkalavsky@seznam.cz moc děkuji,Mates
Vpředu Dunlop Qualifier II a vzadu Dunlop Sport Max a maximální spokojenost. Obzvlášť ta sport maxa je luxus.
ke kilometrům se radši nevyjadřuju nebo budu já i moje peněženka plakat:((((((
Riantini> Ahoj ahoj, já letos taky jen čr..
Jednou jsem pravda zabloudil do polska, ale hned jsem z tama vypad.. 
jinak letos 11.tis a ještě něco přibyde, takže spokojenost, i když jsem chtěl 15..
měl jsem vpředu krom z6 tuším m3 a teď jsem obul pirelli angel která byla za dobrou.. Jinak po experimentech vzadu se Stradou, corsou III apod. jsem se k té z6 vrátil, vyhovuje vlastnostmi i výdrží..
ono každé přezutí do novéhu nakopnou vlastnosti moto nahoru 
Mittwoch> když na to nezapomenu, tak dám v zhruba v roce 2017 vědět 
:):):):) Jakub by asi nesouhlasil......:))))
...ale já tedy rozhodně ano. Teda až na pár dětských nemocí:)))
Hele a co si povíme až vaše motocykly budou mít nalítáno 106tis.km jako moje babička,zatim se tam měnili gufera,náplně,těsnění atd..zdar kamarádi 
dva_hrnce napsal:Ony jsou ty závady jen naoko, já pořád z diagnostiky mažu olejové čidlo a imobilizér.. A Breva startuje, jede a maže bez problémů, už 41 tis. km :-)
Jirko, chtěl jsem tě letos s těma km dohnat, ale asi už to nestihnu, dnes ráno jsem cestou do práce málem zmrznul.. :-(
Ahoj Dvoj Hrnče, já to taky vždy vymažu ale nic se nedějě pořád to šlape jak hodinky.
Jen jsem předevčírem vyměnil přední gumu Mezeler Z6 Roadtec za Pirelli Diablo Rosso a ejhle jiná motorka, zatáčí a poslouchá a nevlní se prostě paráda. A destičky taky to chce jiné, měl sem pořád pocit že to málo brzdí a občas píská a dal sem tam teď Sintrové a paráda krásně to brzdí. Takže doporučuji pánové desky a gumy a je to jiné svezeníčko :-)
Jirka
Jinak s těma km je to letos mizerný žádné zahraničí jen čechy, nuda , nuda , šeď , šeď.
Ony jsou ty závady jen naoko, já pořád z diagnostiky mažu olejové čidlo a imobilizér.. A Breva startuje, jede a maže bez problémů, už 41 tis. km :-)
Jirko, chtěl jsem tě letos s těma km dohnat, ale asi už to nestihnu, dnes ráno jsem cestou do práce málem zmrznul.. :-(
Hele blinkry dobry,ale za hroznej randal a nejsem si jistej,ze budou vypadat dobre kamo....ale zaslechl jsem neco jako 4tis a to je skoro provokace:-))))). To i za rizomi dam min....
Riantini napsal:
)))) Ty kaňoure jeden!! A co ty blinkry dobrý ne sice z Ducáti ale pěkné!
)))) Ty kaňoure jeden!! A co ty blinkry dobrý ne sice z Ducáti ale pěkné!
tak to taky nevím....To jsou jenom hanebné pomluvy a nepodložené spekulace:)))))))
mattua napsal:Závada na Guzzi? Nevěřím...:)))
já nevím komu jel před dovolenou mechanik až do domu, hihi :-)
mattua napsal:Závada na Guzzi? Nevěřím...:)))
Hele ,hele nech si toho jo, zase!
Podívej se na jiné třeba 47 tis bez větší závady. Jo chlapy Breva je holt Breva!!
Ciao Jirka 
Závada na Guzzi? Nevěřím...:)))
čau Jirko to je super
email: ondrej.z@centrum.cz
dík moc