Jít do obsahu fóra

Moto Guzzi Club Bohemia

Diskusní fórum sdružení příznivců motocyklů značky Moto Guzzi

Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.

Odpovědět

Odpovědět

Vytvořit a poslat váš nový příspěvek

Můžete použít: BBCode Obrázky Smajlíky

Pole označena slovem (Povinné) musí být před odesláním formuláře vyplněny.

Povinné informace pro hosty

Požadované informace
Volby

Prohlédnout téma (nejnovější)

3

Pokud ti to píše, aby jsi nezapomněl vložit bezpečnostní kód, tak tam jestě nebyl vložen, kdyby tam byl už od někoho předtím - měl by si tam hlášku: vložte kod:
Ale i kdyby to bylo zaheslovaný, tak ti displej nezhasne a dál s tebou motka komunikuje - tohle co píšeš, opravdu vypadá na KO baterky - zkus to, co ti radí archie - pokud baterka drží, bude někde zkrat (relé startéru, starter sam, kabely spíše ne...)

2

Jak jsem psal na m.cz, zaměřil bych se v první řadě na baterku, zkus to přes kabely z auta at máš jistotu že je tam dost šťávy.
Případně napoj na baterku voltmetr a koukej co bude dělat napětí až zmáčkneš starter. Jestli to během vteřiny spadne pod 10V, tak je buď špatně nabitá nebo po smrti. Btw, čím jsi jí nabíjel? Jestli klasickou trafo nabíječkou po dědovi, tak jsi jí mohl zabít i tím. Ona to sice není gelovka jako taková, ale stejně jsou tyhle bezúdržbovky dost háklivé na nabíjení.
Jestli kecám, tak mě snad někdo opraví a omlouvám se.
Ale tím co jsem napsal úplně nahoře nic nezkazíš.

1

Ahoj,

prosím Vás, když dobíjíte baterii na Brevě 1100, ptá se Vás to potom na nějaký kód? Měl jsem total vybitou baterii, dal jsem jí dle nabíječky do plného stavu (možné ještě že buď baterie, nebo nabíječka blbne, ale to se mi nezdá) a když jsem dal klíč do prvního stavu, tak se mi krásně rozsvítí všechny kontrolky a ručičky se protočí, tedy vše jak má být...a na display mi to napíše, aby jsem nezapomněl vložit nějaký kód, když pak chci nastartovat, tak mi display zhasne a nic...to je prosím Vás přímo z výroby, nebo nějaký kousek od předešlého majitele...?

Díky, Archie.