Jít do obsahu fóra

Moto Guzzi Club Bohemia

Diskusní fórum sdružení příznivců motocyklů značky Moto Guzzi

Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.

Odpovědět

Odpovědět

Vytvořit a poslat váš nový příspěvek

Můžete použít: BBCode Obrázky Smajlíky

Pole označena slovem (Povinné) musí být před odesláním formuláře vyplněny.

Povinné informace pro hosty

Požadované informace
Volby

Prohlédnout téma (nejnovější)

11

Tak to fakt s tím nemá nikdo zkušenosti,nikdo neví,co s tím ???

10

Riantini napsal:

Ahoj, hele nestíhám začla sezona tak od rána do večera šroubuju. Zavolej Standovy Krátkýmu poradí je to machr ladič.
Tel:  721170620
Ciao Jirka

Slušná odpověď sad

9

Byl jsem chvíli mimo, zkoušel jsem to až teď. A volané číslo neexistuje :-)

Jestli je to šikovnej servisák, tak chápu, že v tuhle předjarní dobu a s tímhle sluníčkem už asi rozšlapal telefon ;-))

8

bartis napsal:

Čau,

tak co? Podařilo se něco zjistit? Jirko? :-) Jaro se blíží!

Ještě mě napadlo, dá se udělat na této motorce (Cali 2010) remap řídící jednotky? Tím by se to teoreticky taky dalo léčit. Nebo ne?

Dík.
bartis

Zdar,
už si se něco dozvěděl,je nějaký řešení ???

7

Ahoj, hele nestíhám začla sezona tak od rána do večera šroubuju. Zavolej Standovy Krátkýmu poradí je to machr ladič.
Tel:  721170620
Ciao Jirka

6

Čau,

tak co? Podařilo se něco zjistit? Jirko? :-) Jaro se blíží!

Ještě mě napadlo, dá se udělat na této motorce (Cali 2010) remap řídící jednotky? Tím by se to teoreticky taky dalo léčit. Nebo ne?

Dík.
bartis

5

Vdrž po Valný hromádce se na to vrhnem jo?
Jirka

4

Zdar chlapáci,tak jak,už jste se něco dozvěděli ???
Mám na Norge stejný problém !!!

3

Ahoj kluci,
jo jo, tenhle problém se dost objevuje a řešil ho i Arči na své Californii a na Norge a snad to vyřešili se Standou Krátkým z Olomouce, zeptám se co s tím a ať to sem mapíšou a nebo to sem písnu.
Mám na své Brévě to samé ;-)
Jirka

2

Mě začala Breva zvonit zhruba po roce (cca v najetých 10tis.km).
Hodně se to projevovalo na jihu evropy, kde je teplo a byla naložená, to se pak při předjíždění v kopcích taky dokázala ozvat.
V Sušici mi bylo řečeno že se tím nemám trápit, tak jsem je poslechl a zatim dobrý.
Dnes má moto skoro 5 let, najeto přes 50tis.km a vše funguje.
V našich klimatických podmínkách při jízdě solo se ozve velmi výjimečně.
Dle Tvého popisu je to u Tebe asi markantnější, tak jsem zvědav na možnou diagnózu od zkušenějších kolegů smile
Jo a beru taky N95..

1

Ahoj,
rád bych se zeptal zkušenějších a technicky zdatnějších, jak je to s klepáním motoru (detonační spalování) u Californie (rv 2010). Do jaké míry je to normální? Myslel jsem, že v době el. vstřikování, čidel na klapce a otáček by to nemusel být až takový problém. Předepsaný benzín je tuším normálně N95.
Když otevřu plyn třeba na čtyřku při předjíždění z nějakých 2,5tis otáček, tak je to docela rachot. A myslím, že to nijak nepodtáčím.
Tankuju N98 a víc, když je ta možnost, ale to bohužel není vždy. Klepání je tím menší, ale nezmizí úplně.

Otázka zní: Je to normální? Jaké máte zkušenosti? Lze s tím něco dělat?

Díky za rady a zkušenosti.

Bartis