Téma: Když se daří,tak se ...
Včera jsem plný radosti z volna a sluníčka vyrazil s Grisem,když tu náhle...v ulici U Slávie,přímo pod podjezdem trati směrem na Bohdalec mi po páté(!!!) vypadla ta píp píp píp píp píp píp píp hadička od palivové pumpy v nádrži.Po dvou letech,když už jsem myslel,že mám od ní klid.
Setrvačností jsem dojel k nájezdu do prava k pohřební službě a v prvním návalu vzteku jsem myslel,že je požádám,aby se tam o Griso postarali...navždy
. Potom jsem,vzhledem k prožitým zkušenostem,začal opravu,která mi ani netrvala tak dlouho,sundat nádrž,vymontovat pumpu,nasadit hadičku,dotáhnout svorku(je možné,aby se povolila vibracema?Nemám tam už ten scvakávací Italskej bazmek,ale poctivou Českou dotahovací šroubovákem),nasadit nádrž,když tu...
Najednou se mi v tom kopci začal sklápět stojánek a já byl na druhé straně motorky!Udržet ji z druhé strany se ukázalo,jako zcela nemožná věc,pouze jsem ji "dobržďoval" ze všech sil,aby nespadla moc prudce a nic se neulomilo.Naštěstí jsem měl kufry,tak se neodřel ani výfuk
,jen minimální stopy na závažíčku a zrcátku.
Nakonec jsem si pěkně zajezdil,ale tohle vzrůšo bych si klidně odpustil...