1

Téma: Když se daří,tak se ...

Včera jsem plný radosti z volna a sluníčka vyrazil s Grisem,když tu náhle...v ulici U Slávie,přímo pod podjezdem trati směrem na Bohdalec mi po páté(!!!) vypadla ta píp píp píp píp píp píp píp hadička od palivové pumpy v nádrži.Po dvou letech,když už jsem myslel,že mám od ní klid.
   Setrvačností jsem dojel k nájezdu do prava k pohřební službě a v prvním návalu vzteku jsem myslel,že je požádám,aby se tam o Griso postarali...navždy smile. Potom jsem,vzhledem k prožitým zkušenostem,začal opravu,která mi ani netrvala tak dlouho,sundat nádrž,vymontovat pumpu,nasadit hadičku,dotáhnout svorku(je možné,aby se povolila vibracema?Nemám tam už ten scvakávací Italskej bazmek,ale poctivou Českou dotahovací šroubovákem),nasadit nádrž,když tu...
   Najednou se mi v tom kopci začal sklápět stojánek a já byl na druhé straně motorky!Udržet ji z druhé strany se ukázalo,jako zcela nemožná věc,pouze jsem ji "dobržďoval" ze všech sil,aby nespadla moc prudce a nic se neulomilo.Naštěstí jsem měl kufry,tak se neodřel ani výfuk smile ,jen minimální stopy na závažíčku a zrcátku.
   Nakonec jsem si pěkně zajezdil,ale tohle vzrůšo bych si klidně odpustil...

Griso 850

2

Re: Když se daří,tak se ...

hadička měkne českým zasr.... benzinem a k tomu to teplo a vibrace a je to hned!!! máš rozšíření nebo drážku na vývodu z čerpadla? pokud ne, tak to  může znova vypadnout, stačí ten vývod třeba pilníkem trochu upravit, potom se to už nehne. Odpozorováno při sobotní opravě vypadlé hadičky na nevadě big_smile

MOTO GUCCI  أفضل حقيبة يد   MOTO GUZZI V7 RACER   أفضل دراجة

3

a mohli bysme i přidat fotodokumentaci jak na to ;-)

Bez srdce bychom byly pouhé stroje...

4

sv-peytl napsal:

Včera jsem plný radosti z volna a sluníčka vyrazil s Grisem,když tu náhle...v ulici U Slávie,přímo pod podjezdem trati směrem na Bohdalec mi po páté(!!!) vypadla ta píp píp píp píp píp píp píp hadička od palivové pumpy v nádrži.Po dvou letech,když už jsem myslel,že mám od ní klid.
   Setrvačností jsem dojel k nájezdu do prava k pohřební službě a v prvním návalu vzteku jsem myslel,že je požádám,aby se tam o Griso postarali...navždy smile. Potom jsem,vzhledem k prožitým zkušenostem,začal opravu,která mi ani netrvala tak dlouho,sundat nádrž,vymontovat pumpu,nasadit hadičku,dotáhnout svorku(je možné,aby se povolila vibracema?Nemám tam už ten scvakávací Italskej bazmek,ale poctivou Českou dotahovací šroubovákem),nasadit nádrž,když tu...
   Najednou se mi v tom kopci začal sklápět stojánek a já byl na druhé straně motorky!Udržet ji z druhé strany se ukázalo,jako zcela nemožná věc,pouze jsem ji "dobržďoval" ze všech sil,aby nespadla moc prudce a nic se neulomilo.Naštěstí jsem měl kufry,tak se neodřel ani výfuk smile ,jen minimální stopy na závažíčku a zrcátku.
   Nakonec jsem si pěkně zajezdil,ale tohle vzrůšo bych si klidně odpustil...

Táááák to je na pr..... kamaráde a máš už tam tu hadičku co se dávají při té svolávačce a nebo stále tu černou gumovou? A vypadává ti to z čerpadla a nebo z filtru?
Jirka

Guzzi na věky a v Mandellu a nikdy jinak!! Táááááák.

5

Mám tam už tu novou průhlednou,vypadává mrcha přímo na čerpadle i přes drážku...

Ale mám jiný "úlovek"!!! Vrátil jsem se z vyjížďky a zjistil jsem,že mám prasklé světlo-konkrétně to čiré krycí sklo sad Není na něm jediná prasklinka od kamínku,jen rovná čára od shora až dolů.Vada materiálu??? Uvítal bych informace,jestli někdo nevíte,na kolik ta sranda přijde...
    Čau V.

Griso 850