Téma: Diagnostika 1200sport
nazdar všichni, hledal jsem tady na foru, ale nemůžu to nikde najíd tak prosím o radu. Kde bych zjistil co znamená které číslo závady na diagnostice motorky?
Diskusní fórum sdružení příznivců motocyklů značky Moto Guzzi
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Moto Guzzi Club Bohemia » Technické informace, díly, servis, zkušenosti, ladění atd. » Diagnostika 1200sport
Stránky 1
nazdar všichni, hledal jsem tady na foru, ale nemůžu to nikde najíd tak prosím o radu. Kde bych zjistil co znamená které číslo závady na diagnostice motorky?
Ahoj Ondro,
našel jsem ho pošli mi mail a já ti to přepošlu jo?
Ciao Jirka
čau Jirko to je super
email: ondrej.z@centrum.cz
dík moc
Závada na Guzzi? Nevěřím...:)))
Hele ,hele nech si toho jo, zase!
Podívej se na jiné třeba 47 tis bez větší závady. Jo chlapy Breva je holt Breva!!
Ciao Jirka ![]()
já nevím komu jel před dovolenou mechanik až do domu, hihi :-)
tak to taky nevím....To jsou jenom hanebné pomluvy a nepodložené spekulace:)))))))
)))) Ty kaňoure jeden!! A co ty blinkry dobrý ne sice z Ducáti ale pěkné!
Hele blinkry dobry,ale za hroznej randal a nejsem si jistej,ze budou vypadat dobre kamo....ale zaslechl jsem neco jako 4tis a to je skoro provokace:-))))). To i za rizomi dam min....
)))) Ty kaňoure jeden!! A co ty blinkry dobrý ne sice z Ducáti ale pěkné!
Naposledy upravil: mattua (04-09-2010 13:03:01)
Ony jsou ty závady jen naoko, já pořád z diagnostiky mažu olejové čidlo a imobilizér.. A Breva startuje, jede a maže bez problémů, už 41 tis. km :-)
Jirko, chtěl jsem tě letos s těma km dohnat, ale asi už to nestihnu, dnes ráno jsem cestou do práce málem zmrznul.. :-(
Ony jsou ty závady jen naoko, já pořád z diagnostiky mažu olejové čidlo a imobilizér.. A Breva startuje, jede a maže bez problémů, už 41 tis. km :-)
Jirko, chtěl jsem tě letos s těma km dohnat, ale asi už to nestihnu, dnes ráno jsem cestou do práce málem zmrznul.. :-(
Ahoj Dvoj Hrnče, já to taky vždy vymažu ale nic se nedějě pořád to šlape jak hodinky.
Jen jsem předevčírem vyměnil přední gumu Mezeler Z6 Roadtec za Pirelli Diablo Rosso a ejhle jiná motorka, zatáčí a poslouchá a nevlní se prostě paráda. A destičky taky to chce jiné, měl sem pořád pocit že to málo brzdí a občas píská a dal sem tam teď Sintrové a paráda krásně to brzdí. Takže doporučuji pánové desky a gumy a je to jiné svezeníčko :-)
Jirka
Jinak s těma km je to letos mizerný žádné zahraničí jen čechy, nuda , nuda , šeď , šeď.
Hele a co si povíme až vaše motocykly budou mít nalítáno 106tis.km jako moje babička,zatim se tam měnili gufera,náplně,těsnění atd..zdar kamarádi ![]()
Jéje to tu dlouho nebylo
![]()
Moje Breva je z roku 2006 a mám najeto 48 tis km. A šlape jak hodinky a neměnil bych!
Nové Gůzzi jsou spolehlivé neboj kámo ![]()
:):):):) Jakub by asi nesouhlasil......:))))
...ale já tedy rozhodně ano. Teda až na pár dětských nemocí:)))
Jéje to tu dlouho nebylo
![]()
Moje Breva je z roku 2006 a mám najeto 48 tis km. A šlape jak hodinky a neměnil bych!
Nové Gůzzi jsou spolehlivé neboj kámo
Riantini> Ahoj ahoj, já letos taky jen čr..
Jednou jsem pravda zabloudil do polska, ale hned jsem z tama vypad.. ![]()
jinak letos 11.tis a ještě něco přibyde, takže spokojenost, i když jsem chtěl 15..
měl jsem vpředu krom z6 tuším m3 a teď jsem obul pirelli angel která byla za dobrou.. Jinak po experimentech vzadu se Stradou, corsou III apod. jsem se k té z6 vrátil, vyhovuje vlastnostmi i výdrží..
ono každé přezutí do novéhu nakopnou vlastnosti moto nahoru ![]()
Mittwoch> když na to nezapomenu, tak dám v zhruba v roce 2017 vědět ![]()
Naposledy upravil: dva_hrnce (21-09-2010 15:11:16)
Vpředu Dunlop Qualifier II a vzadu Dunlop Sport Max a maximální spokojenost. Obzvlášť ta sport maxa je luxus.
ke kilometrům se radši nevyjadřuju nebo budu já i moje peněženka plakat:((((((
Stránky 1
Copyright © 2012 Moto Guzzi Club Bohemia | Postaveno na PunBB | CZ a SK