1

Téma: Valná hromada M.G.C.B. 2012

Ahoj přátelé, kamarádi,
tak už tu máme zase leden a nejvišší čas se domluvit na termínu a místu Vlané hromady na rok 2012.
Navrhuji termín 18.2. 2012 už jsem o tom mluvil s Petrem Havíkem a Petrem Tomanem, Maxem a zatím všem vyhovuje.
Jen místo pro Valnou se musí určit.
Máme pár návrhů jen se dohodnout kde to udělat.
Tak za prvé Kolín u Petra Zadáka v restauraci Stoletá a nebo v Berouně na náměstí u Jirky Chaloupky v Českým dvoře a nebo u Maxe v Keblově.
A nebo  pokud máte někdo nějaký nápad napište volejte jsme pro každý dobrý nápad!

Jirka Riantini

Guzzi na věky a v Mandellu a nikdy jinak!! Táááááák.

2

Re: Valná hromada M.G.C.B. 2012

Mě osobně je jedno kde to bude...

Idea Uno  T5

3

Mně také ale aby byli lidi spokojený a třeba přijelo víc lidí než obyčejně víš  :-)
Jíra

18. února ... už to mám v diáři smile
Coby Pražákovi mi střední Čechy vyhovujou kdekoli.
Zdraví Zbyněk

5

Ahojte, já bych přijel asi jen na otočku, protože 19. ráno jedeme s rodinou na hory. A jako Plzeňákovi mi vyhovuje nejvíc Beroun a nejmíň Keblov.

Až uvidíš žluté grísko, budu asi někde blízko.

6

Ahoooj. Nám  by teď tak nejvíc vyhovoval podnik s vjezdem pro kočárek a dětským koutkem, ale pokud to většina vidí jinak.....:-),  tak se budem snažit dorazit kam to padne.

7

Petře to je jasný,přivezte mladou novou krev, i mě je jedno kde to bude dorazim kamkoli... smile

Idea Uno  T5

8

Ahoj ještě jednou a přesněji. Nám vyhovuje nejvíc Beroun, kde se můžeme ubytovat, uložit mimino a večer chvíli posedět.
(A taky že je nejdál a taky začíná na "B" jako Brno smile) Jinak přijedem sami na otočku kamkoli. Petr + Veru

9

Ahoj já beru BEROUN, je pro mne nejblíž , protože můžu jen na otočku. Ráno zase makám.
Honza G.G.

10

Termín vyhovuje, na místě až tak nezáleží. A od kolikati hodin?

11

Tak to bude teda v Berouně...a budeme rozesílat všem Guzzinfo...

Idea Uno  T5

12

Tak bohužel v Berouně to nebude, ale v Kolíně,změnilo se to z důvodu chybné objednávky ze strany restaurace v Berouně,tudíš není chyba na našem přijímači.

Idea Uno  T5

13

Ano Petře.
Prostě zjistily že si už tam někdo dříve domluvil oslavu narozenin.
Pokud jste měl někdo nějaký nápad kde to udělat lépe máte to sem napsat!
Jirka

14

Tak já akceptuji cokoli, pravda Kolín nebo Beroun, stejná vzdálenost, ale hlavně, rád mnohé uvidím, doufám

15

Ahojte, já se letos omluvím. Jak jsem předeslal, jedeme druhý den ráno s rodinou na týden na hory a Kolín je příliš daleko na to, abych to na otočku zvládnul a ještě zajistil sbalení a přípravu auta. Je mi to líto, pozdravuju všechny!

Naposledy upravil: Pavlik (07-02-2012 12:18:51)

Až uvidíš žluté grísko, budu asi někde blízko.

16

Zdarec, doufám že se sejdeme v co nejhojnějším počtu, mám skvělou nabídku, jak se můžeme v motorkářském světě u nás slušně prezentovat.