Re: sraz v Tachově
Vypadám snad jak Morgan Freeman?
A ty jako taky moc nevypadáš jako miss Daisy:))))
Diskusní fórum sdružení příznivců motocyklů značky Moto Guzzi
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Vypadám snad jak Morgan Freeman?
A ty jako taky moc nevypadáš jako miss Daisy:))))
Hodila by se spíše tahle pohádka:
Jakub: Není ti zima děvče?
Mattua: Není, dědečku Mrazíčku.
:-) :-) :-)
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Před naší, za naší, cesta má ať nepráší, hej !
Tak prosím info, je ještě někde sníh?
Za pár hodin potřebuju znát stav Praha - Tachov bo není čas řešit zda motorka nebo jo! ![]()
Ahojte,
zjišťoval jsem počasí a předpověď je následující:
Teplota cca - 2 až + 7 °C
Nárazový vítr s děštěm a sněhem
TRASA:
Praha - Plzeň = nárazový vítr, déšť
Plzeň - Stráž = silný vítr, déšť, sníh (zatím taje, vozovka mokrá a nenamrzá)
ZDROJE:
ČHMÚ - prý by to "mohlo" vydržet do neděle a dokonce by se mělo oteplit na 4 °C :-)
Stráž - úřad městyse, příjemná paní :-) = v nárezech silný vítr, prý velmi studený, déšť se sněhem (taje, vozovka značně mokrá, ale nenamrzá) Pak už je to do Bonětic cca 5 minut...
Tak toť k páteční 12 hodině.
Tedy kdo vše jede na motocyklu???
pokud to nenamrza, tak jedu na masine, prezident, kubajz snad také na dvou kolech... ![]()
resil jsem to ted cele dopoledne, ale v zhledem k tomu, že tady zase už sněží a liberec je prosolenej jak sulc, tak na dvě kola kašlu.
Kdyby zítra někdo věděl situaci na silnici u Tachova tak dejte vědět,chci jet na dvou kolech ale jestli budou solit nebo bude nasněženo tak jedu autem,bohužel.. zdar
Čao Italiano, za sebe říkám jedu na svém oři :-)
Takže motorkáři zítra ČAJ :-)
Tak přátelé,
my s Peťanem a Kubajzem a Pavlem určitě zítra na Gůzzách.
Sníh nesníh, polem nepolem se svým malotraktorem a kamarády, kteří mi tak dobře poradili.
Táááááááááááááááááááák!!
Vlčáku nedělej pi....ču!
Táááááák!
Nazul jsem do zadu zimního Pirelli Angela a řetězy z Fiata jsem si dal do kapsy.
Tááááááák! Nazdar zítra s červeným nosem a flaškou na Vás čekáme v Boněticích.
Neumíme tak pěkně stavět Café Sporty, ale zase víc jezdíme a neradíme a neradíme tolik na fórech ![]()
TááááááááááááááááááááááááááááááK!
Jíra
Neříkám nic jenom smekám!!!!!!
My kluci z Jeseníků víme o čem je řeč.
Takže La viva Itália!!!!!!!!
serete me vsichni kuwa ááááááááááááááá......
jsem od vcerejšks v Praze, tady jarní liberecké počasí. Bohužel jsem přijel kvůli solení v Lb na čtyřech, takže kolem 14 hod vyrážím jako support car s Jakubem. Mamamiááááááááá....jezdil bych až bych brečel:)))))). Tak hlavně jedte opatrně a cu v Bonětkách....
Eeeeeeeeeeeee trochu zmrzlý ale perfektní poježdění na cestě zpět sucho, mokro jen místama. Moc povedený víkend, všechny účastníky zdravím, jen bych potřeboval pár hodin spánku
a trochu se bojím co dnešní noční let do teplých krajin udělá s žaludkem, bo mixovat se to nemá jelimane...;)
Čaute všicky, srazík parádní, cesta tam trochu mokrá. Na cestu domů bylo už dcl hezky mokro jen místama :-)
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Guči pičo :-)
Ahoj přátelé dobré pohody,
díky moc Boťasovi za parádní komorní srazík. Počasí tam parádní. Horší to bylo po cestě, déšť a 4 stupně a nazpátek lepší, déšť a v jednom místě u Tachova byli dokonce 3 a krásná sněhová vločka na přístrojovce mojí Brevy.
Jinak, jídlo fantastické a hlavně moc a o chlastu se raději zmiňovat nebudu neb mi ještě není z toho úplně dobře :-)
Krásně jsme se svezli a bylo to moc fajn.
Díky moc všem co přijeli.
Ciao Jirka
Copyright © 2012 Moto Guzzi Club Bohemia | Postaveno na PunBB | CZ a SK