1

Téma: sraz v Tachově

Přátelé, kdo valí o víkendu do Tachova a jak?Moto/auto?
Mám v Liberci 3 nad nulou a nejsm si jistej, jestli tady do soboty nezačně sněžit kuwa:)))

Moto Gucci forever aneb bez kvalitní kabelky nikam nejedu....

2

Re: sraz v Tachově

ééééé normále ad duo carreggiata,capisce??

Idea Uno  T5

3

Čauves, počítám s cestou na svém koni, když bude nejhůř šáhnu po KTM s drapákem :-) Jinak přítulka pláštěnka samozřejmě jede tak i tak...

Jakub (G11)

4

mattua napsal:

Přátelé, kdo valí o víkendu do Tachova a jak?Moto/auto?
Mám v Liberci 3 nad nulou a nejsm si jistej, jestli tady do soboty nezačně sněžit kuwa:)))

no u nás je právě docela pěkná vánice - sotva jsem něco viděl když jsem jel z fachy - nicméně o víkendu má bejt líp , ale já stejně nejedu bo jsem zasukovanej wink dejte si za mě wink

5

Eeeeee dvě kola to jistí, tááááák, když bude sníh, bude větší prd..l :-) Naštěstí Norge na sněhu jezdí stejně dobře jako na písku nebo vodě viz http://www.facebook.com/home.php#/photo … 1489620860

MOTO GUCCI  أفضل حقيبة يد   MOTO GUZZI V7 RACER   أفضل دراجة

6

takze Liberec 0 - +2 a střídavě sněží a prší....prostě mňamka:)

7

Ciao, my jedem taky na dvou s Petrem H.
Sice možná zmrznem, ale o to bude příjemnější zahřívání.
Co třeba dálnice do Prahy a pak okreska.
A kdy by jsi jel?
My jsme si říkali tak cca 11-půl 12 a cestou někde oběd.
A sraz třeba na první benzínce Benzina na plzeňský dálnici?
Přidá se někdo?
Rianti

8

Letní projížďka to nebude, ale o to bude ta akce lepší :-) Rád bych se přidal, ale bohužel do 12 hod to nezvládám. V sobotu budu vyrážet s kamarádem z Prahy okolo 14 hodiny. A pojedem rovnou až tam, max s nějakou pauzičkou na kafíčko... Jestli se chce někdo přidat rádi ho uvítame.

9

mitwošní žaneta jede do Tachova????
Vyhřívaná chajda to je to pravé pro nás!!!!
Hlavně neříkej,že nééééé!!!!!!

10

Jakub (G11) napsal:

Letní projížďka to nebude, ale o to bude ta akce lepší :-) Rád bych se přidal, ale bohužel do 12 hod to nezvládám. V sobotu budu vyrážet s kamarádem z Prahy okolo 14 hodiny. A pojedem rovnou až tam, max s nějakou pauzičkou na kafíčko... Jestli se chce někdo přidat rádi ho uvítame.

Jestli bude Duci k zapujčení budu vědět ve ctvrtek ráno. Ale pokud bude podobně jak je, tak bude urcite:).
Jeste sonduju, jestli uz je opravené to Gsko, abych měl alternativu. Zkusil bych prijet uz v pátek pokud to půjde. CO nějaké pivínko, hm? Pokud ne, tak bych v So vyjel kolem poledne(jen co odházím sníh od garáže) a meeting point si reknem než vyrazím. Jinak zítra dej vědět. Trika jsem dneska nestihl, takže tam pojedu zitra. Nějak se ted nestíhám pres den ani vysrat

Naposledy upravil: mattua (13-10-2009 21:58:05)

11

Matouši, tato akce je až od soboty, takže do dobotního poledne než odjedeš
můžeš kumulovat teplo na cestu.
JR

12

vlčák napsal:

Jé to si zase užijeme srandy s váma dvouma :-)

13

vlčák napsal:

Éééééééé frateli už se na vás moc těším!
Hrabla a lopaty sebou, vždyť  to známe z Elefantentrefen né?
No a né?
Nejsme žádný Harejáci ne? Aby jsme jezdili jen za slunce a 30 stupňů.
Nebo bavoráčníci? éééééé

Guzzi na věky a v Mandellu a nikdy jinak!! Táááááák.

14

mattua napsal:
Jakub (G11) napsal:

Jestli bude Duci k zapujčení budu vědět ve ctvrtek ráno. Ale pokud bude podobně jak je, tak bude urcite:).
Jeste sonduju, jestli uz je opravené to Gsko, abych měl alternativu. Zkusil bych prijet uz v pátek pokud to půjde. CO nějaké pivínko, hm? Pokud ne, tak bych v So vyjel kolem poledne(jen co odházím sníh od garáže) a meeting point si reknem než vyrazím. Jinak zítra dej vědět. Trika jsem dneska nestihl, takže tam pojedu zitra. Nějak se ted nestíhám pres den ani vysrat

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sněhománie los brutále:-) Páteční pivénko beru všema deseti uděláme nácvik, motorku Ti ubytuju v tom není problém. Sníh je jen zpestření! Kolikrát mi namrzalo plexi a když to škrabeš rukavicí za jízdy páč to namrzne během minuty znova TO JE TEPR ŠVANDA... :-) Bohužel okolo Guzzi nelétá bahno tak je to jen částečné zocelení.
Dnes budu na Šalďáku, tak Ti cinknu - mohli bychom pokecat, musim dohlédnout na jednu Libereckou komedii. :-)))

Ať žije Moto GUČI :-)

15

Mluvil jsem S Boťasem a říkal že bude asi malá účast kvůli počasí,no nemyslim si ale Monteronská banda to tam rozjede. noané?

Idea Uno  T5

16

Squadra Morterone určitě dorazí!!!  No a ne?
I na sněhu! Forza Italia!!!!

17

holky tady uz 2 dny sněží, takže pokud se něco nestane, tak na půjčené motce si to fakt nelajsknu. To by mohla pochopit i Squadra Morteone. Nicméně opel může i v zimě:)))))

18

Riantini napsal:

Squadra Morterone určitě dorazí!!!  No a ne?
I na sněhu! Forza Italia!!!!

Dá se tohle namontovat na Norge? smile
http://www.2moto.com/About_Products/
... stačí do soboty smile

MOTO GUCCI  أفضل حقيبة يد   MOTO GUZZI V7 RACER   أفضل دراجة

19

No jistě !!  A radlici by si nechtěl ?
Třeba táááááák ?

http://www.simed.cz/sortiment/snehove-radlice-5/

:-)

20

Riantini napsal:

No jistě !!  A radlici by si nechtěl ?
Třeba táááááák ?

http://www.simed.cz/sortiment/snehove-radlice-5/

:-)

to je dobrý nápad a uděla by službu nám všem :-D

21

Ahojte,

stále jste všichni přesvědčeni, nad cestou do Bonětic na MOTOCYKLU ?? Vzhledem k tomu, že je všude půl metru sněhu, zvažuji cestu Popelíkem s Mattuo...

V noci jsem přijel z Liberce na enduro ideální, ale na Gučiho to teda moc nebylo. :-(

22

tady je 30 čísel a pořád sněží. Jako jsem blázen, ale nejsem idiot:)

23

u nás to také vypadá spíš na plechovku

24

btw, dopoledne jsem mluvil s Kubou. Volal nějakému kámošovi od Tachova. Maj tam prý 40 cm.

25

mattua napsal:

btw, dopoledne jsem mluvil s Kubou. Volal nějakému kámošovi od Tachova. Maj tam prý 40 cm.

Už to živě vidím, plechovka - Matu řídí a já mám v zádu rumové hody. To by bylo, aby ze mě v cíli nebyla rumová pralinka! :-) :-)