Téma: sraz v Tachově
Přátelé, kdo valí o víkendu do Tachova a jak?Moto/auto?
Mám v Liberci 3 nad nulou a nejsm si jistej, jestli tady do soboty nezačně sněžit kuwa:)))
Diskusní fórum sdružení příznivců motocyklů značky Moto Guzzi
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Mám v Liberci 3 nad nulou a nejsm si jistej, jestli tady do soboty nezačně sněžit kuwa:)))
Čauves, počítám s cestou na svém koni, když bude nejhůř šáhnu po KTM s drapákem :-) Jinak přítulka pláštěnka samozřejmě jede tak i tak...
Jakub (G11)
no u nás je právě docela pěkná vánice - sotva jsem něco viděl když jsem jel z fachy - nicméně o víkendu má bejt líp , ale já stejně nejedu bo jsem zasukovanej
dejte si za mě ![]()
Eeeeee dvě kola to jistí, tááááák, když bude sníh, bude větší prd..l :-) Naštěstí Norge na sněhu jezdí stejně dobře jako na písku nebo vodě viz http://www.facebook.com/home.php#/photo 1489620860
takze Liberec 0 - +2 a střídavě sněží a prší....prostě mňamka:)
Ciao, my jedem taky na dvou s Petrem H.
Sice možná zmrznem, ale o to bude příjemnější zahřívání.
Co třeba dálnice do Prahy a pak okreska.
A kdy by jsi jel?
My jsme si říkali tak cca 11-půl 12 a cestou někde oběd.
A sraz třeba na první benzínce Benzina na plzeňský dálnici?
Přidá se někdo?
Rianti
Letní projížďka to nebude, ale o to bude ta akce lepší :-) Rád bych se přidal, ale bohužel do 12 hod to nezvládám. V sobotu budu vyrážet s kamarádem z Prahy okolo 14 hodiny. A pojedem rovnou až tam, max s nějakou pauzičkou na kafíčko... Jestli se chce někdo přidat rádi ho uvítame.
mitwošní žaneta jede do Tachova????
Vyhřívaná chajda to je to pravé pro nás!!!!
Hlavně neříkej,že nééééé!!!!!!
Letní projížďka to nebude, ale o to bude ta akce lepší :-) Rád bych se přidal, ale bohužel do 12 hod to nezvládám. V sobotu budu vyrážet s kamarádem z Prahy okolo 14 hodiny. A pojedem rovnou až tam, max s nějakou pauzičkou na kafíčko... Jestli se chce někdo přidat rádi ho uvítame.
Jestli bude Duci k zapujčení budu vědět ve ctvrtek ráno. Ale pokud bude podobně jak je, tak bude urcite:).
Jeste sonduju, jestli uz je opravené to Gsko, abych měl alternativu. Zkusil bych prijet uz v pátek pokud to půjde. CO nějaké pivínko, hm? Pokud ne, tak bych v So vyjel kolem poledne(jen co odházím sníh od garáže) a meeting point si reknem než vyrazím. Jinak zítra dej vědět. Trika jsem dneska nestihl, takže tam pojedu zitra. Nějak se ted nestíhám pres den ani vysrat
Naposledy upravil: mattua (13-10-2009 21:58:05)
Matouši, tato akce je až od soboty, takže do dobotního poledne než odjedeš
můžeš kumulovat teplo na cestu.
JR
Jé to si zase užijeme srandy s váma dvouma :-)
Éééééééé frateli už se na vás moc těším!
Hrabla a lopaty sebou, vždyť to známe z Elefantentrefen né?
No a né?
Nejsme žádný Harejáci ne? Aby jsme jezdili jen za slunce a 30 stupňů.
Nebo bavoráčníci? éééééé
Jakub (G11) napsal:Letní projížďka to nebude, ale o to bude ta akce lepší :-) Rád bych se přidal, ale bohužel do 12 hod to nezvládám. V sobotu budu vyrážet s kamarádem z Prahy okolo 14 hodiny. A pojedem rovnou až tam, max s nějakou pauzičkou na kafíčko... Jestli se chce někdo přidat rádi ho uvítame.
Jestli bude Duci k zapujčení budu vědět ve ctvrtek ráno. Ale pokud bude podobně jak je, tak bude urcite:).
Jeste sonduju, jestli uz je opravené to Gsko, abych měl alternativu. Zkusil bych prijet uz v pátek pokud to půjde. CO nějaké pivínko, hm? Pokud ne, tak bych v So vyjel kolem poledne(jen co odházím sníh od garáže) a meeting point si reknem než vyrazím. Jinak zítra dej vědět. Trika jsem dneska nestihl, takže tam pojedu zitra. Nějak se ted nestíhám pres den ani vysrat
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sněhománie los brutále:-) Páteční pivénko beru všema deseti uděláme nácvik, motorku Ti ubytuju v tom není problém. Sníh je jen zpestření! Kolikrát mi namrzalo plexi a když to škrabeš rukavicí za jízdy páč to namrzne během minuty znova TO JE TEPR ŠVANDA... :-) Bohužel okolo Guzzi nelétá bahno tak je to jen částečné zocelení.
Dnes budu na Šalďáku, tak Ti cinknu - mohli bychom pokecat, musim dohlédnout na jednu Libereckou komedii. :-)))
Ať žije Moto GUČI :-)
Mluvil jsem S Boťasem a říkal že bude asi malá účast kvůli počasí,no nemyslim si ale Monteronská banda to tam rozjede. noané?
Squadra Morterone určitě dorazí!!! No a ne?
I na sněhu! Forza Italia!!!!
holky tady uz 2 dny sněží, takže pokud se něco nestane, tak na půjčené motce si to fakt nelajsknu. To by mohla pochopit i Squadra Morteone. Nicméně opel může i v zimě:)))))
Squadra Morterone určitě dorazí!!! No a ne?
I na sněhu! Forza Italia!!!!
Dá se tohle namontovat na Norge? ![]()
http://www.2moto.com/About_Products/
... stačí do soboty ![]()
No jistě !! A radlici by si nechtěl ?
Třeba táááááák ?
http://www.simed.cz/sortiment/snehove-radlice-5/
:-)
No jistě !! A radlici by si nechtěl ?
Třeba táááááák ?http://www.simed.cz/sortiment/snehove-radlice-5/
:-)
to je dobrý nápad a uděla by službu nám všem :-D
Ahojte,
stále jste všichni přesvědčeni, nad cestou do Bonětic na MOTOCYKLU ?? Vzhledem k tomu, že je všude půl metru sněhu, zvažuji cestu Popelíkem s Mattuo...
V noci jsem přijel z Liberce na enduro ideální, ale na Gučiho to teda moc nebylo. :-(
tady je 30 čísel a pořád sněží. Jako jsem blázen, ale nejsem idiot:)
btw, dopoledne jsem mluvil s Kubou. Volal nějakému kámošovi od Tachova. Maj tam prý 40 cm.
btw, dopoledne jsem mluvil s Kubou. Volal nějakému kámošovi od Tachova. Maj tam prý 40 cm.
Už to živě vidím, plechovka - Matu řídí a já mám v zádu rumové hody. To by bylo, aby ze mě v cíli nebyla rumová pralinka! :-) :-)
Copyright © 2012 Moto Guzzi Club Bohemia | Postaveno na PunBB | CZ a SK