Re: Mikulášská 2009
Ahoj klubisti guzzisti může přijed i nečlen klubu. Nebo je akce uzavřená. Jinak Vás všechny zdravím ze Šumavy a přeji brzské jaro!!!!!!!!!!Honza Jackal
Ale to víš, že můžeš přijet, stejně jsi profláklej ![]()
Diskusní fórum sdružení příznivců motocyklů značky Moto Guzzi
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj klubisti guzzisti může přijed i nečlen klubu. Nebo je akce uzavřená. Jinak Vás všechny zdravím ze Šumavy a přeji brzské jaro!!!!!!!!!!Honza Jackal
Ale to víš, že můžeš přijet, stejně jsi profláklej ![]()
O.k. tak to je super. Počítejte se mnou s noclehem. Pokud je již plno tak prosím o info kde složit hlávku. Díky Honza.
Čus Honzo,
samozřejmě můžou i neklubisti. Je to pro Guzzáky a jejich přátele.
Budeš vítá, jen svou případnou účast prosím potvrď.
Ciao. Petr
guzzi guard napsal:Ahoj klubisti guzzisti může přijed i nečlen klubu. Nebo je akce uzavřená. Jinak Vás všechny zdravím ze Šumavy a přeji brzské jaro!!!!!!!!!!Honza Jackal
Čus Honzo,
Ciao. Petr
Jo dobrý, počítám s tebou. Míst je zatím fakt dost...
P.
Tak blízko, to siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nemohu nechat ujít, těším se
guzzi guard napsal:Ahoj klubisti guzzisti může přijed i nečlen klubu. Nebo je akce uzavřená. Jinak Vás všechny zdravím ze Šumavy a přeji brzské jaro!!!!!!!!!!Honza Jackal
Čus Honzo,
Ciao. Petr
Ahoj Petře. Potvrzuji tímto mou účast. Budu asi muset ssebou vzít také samičku , takže prosím dvě místa. Honza jackal a Ív Šumava.
Abych to nějak chytře zhodnotil: DOBRÉ TO BYLO!!!
Abych to nějak chytře zhodnotil: DOBRÉ TO BYLO!!!
No, když už tak si to musím přiznat - mě se to fakt líbilo. A koleno bylo super co?
Čus. P.
Petas napsal:Abych to nějak chytře zhodnotil: DOBRÉ TO BYLO!!!
No, když už tak si to musím přiznat - mě se to fakt líbilo. A koleno bylo super co?
Čus. P.
Ano prosíííím
mohu konstatovat,že taškařice se vydařila
měli by sme zase něco namyslet ![]()
noané?
No a jo! Co ta Vatikánská ještě je tu ta Chalupa u lesa.
Jirka
Lidičkové, co jste byli na Mikulášské, kdopak jste si k sobě vzal klubovou vlajku, tak se přihlaste ať už ji nemusím nahánět.... Je totiž z původních třech naše poslední...
Díky! Petr B.
vlajku vzala naše Malinále.
Tak to máme kujva kliku co? Ale fakt je že už je poslední tak už jí snad konečně začnou hlídat všichni :-)
Jirka
Tož dobré je to!!
Díky Malinááále!
P.
Ano - ano - mohu potvrdit - mávala mi s ní po ránu před "oblítčejem"
je to čiperka ![]()
Ano - ano - mohu potvrdit - mávala mi s ní po ránu před "oblítčejem"
je to čiperka
To bylo Kamile ráno před tím než jste šli spát , nebo u oběda "ráno" poté co jsi se vyspal...??
P.
Naposledy upravil: Petr Brábník (14-12-2009 14:10:16)
Kamil3x1 napsal:Ano - ano - mohu potvrdit - mávala mi s ní po ránu před "oblítčejem"
je to čiperka
To bylo Kamile ráno před tím než jste šli spát , nebo u oběda "ráno" poté co jsi se vyspal...??
P.
![]()
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Copyright © 2012 Moto Guzzi Club Bohemia | Postaveno na PunBB | CZ a SK