1

Téma: Mikulášská 2009

Ahoj všichni,
máte někdo nějaký nápad kde by se dala letos udělat Mikulášská?
Jelikož jsme se z Prahy odstěhovali tak se může angažovat v organizaci někdo nový.
Místo by mělo být dobře dostupné na MHD a musí se u toho dát nějak zaparkovat, v okolí.
Házejte sem nápady, popřípadě pro konzultaci mi můžete zavolat.
Padl návrh od Petra brábníka udělat mikulášskou tak kde bylo letos žehnání-Petrovický mlýn.
Ciao Jirka

Guzzi na věky a v Mandellu a nikdy jinak!! Táááááák.

2

Re: Mikulášská 2009

Čus lidičky,
marně tu čekám na nějaké Vaše reakce a návrhy!! Nebo na to zase všichni dlabete, jako na ostatní dění v klubu na čekáte až to za Vás někdo rozhodne a zařídí, aby jste ho za to mohli pořádně zkritizovat?
Aspoň nějaké vyjádření, zda to tedy mám domluvit v krásném a domácím prostředí Petrovického mlýna, abych věděl, že je tam ochotný někdo přijet.
A hlavně rychle. Zařizovat něco týden před konáním jakékoli akce je sice naše klubová specialita, ale je to nesmysl.
Tak zatím...
Čiao. Petr B.

3

jo jo - mlýn je fajn - tedˇ jde o to jestli nás "všechny" ubytují

4

Kamil3x1 napsal:

Pukud vím, tak tam byla kapacita asi 20 postelí, což by neměl být problám a navíc jsou tam prostorné pokoje (víš ne..?) a se spacákama v pohodě celkem tak 25 - 30lidí. Proto je tu tahle diskuze, aby jsme věděli kolik lidí by o tuhle akci mělo zájem, zda nám tam vystačí ubytování atd., nebo zda to udělat někde jinde. Dík tobě Kamile za první reakci.
Čus. Petr B.

5

Petr Brábník napsal:
Kamil3x1 napsal:

Pukud vím, tak tam byla kapacita asi 20 postelí, což by neměl být problám a navíc jsou tam prostorné pokoje (víš ne..?) a se spacákama v pohodě celkem tak 25 - 30lidí. Proto je tu tahle diskuze, aby jsme věděli kolik lidí by o tuhle akci mělo zájem, zda nám tam vystačí ubytování atd., nebo zda to udělat někde jinde. Dík tobě Kamile za první reakci.
Čus. Petr B.

co se mlýna týče tak jedu - přidá se někdo wink

6

A jsem druhej noané?Velmi dobrej nápad a za to si dáme spolu panáčka,tááááák.A já si beru mojí nafukovačku a spim na zemi pod mojim oknem.Už se těšim a hlavně si musim dát pozor na můj hlas abych nedopadl jako minule-mutant.noané? zdárec kamarádi.

Idea Uno  T5

7

Ahoj, jesliže bude mikulášská někde mimo Prahu tak bohužel bez nás, jsou tací kteří musí v prosinci i o víkendech chodit do práce. A určitě se nesejdeme v tak hojném počtu jako loni. A na této akci jsou vidět lidi který na ostatní akce moc nejezdí.
Co nějaké místečko v Praze? Jestli tedy někdo z pražáků má vůbec zájem se organizací zabejvat.
JR

8

JR napsal:

Ahoj, jesliže bude mikulášská někde mimo Prahu tak bohužel bez nás, jsou tací kteří musí v prosinci i o víkendech chodit do práce. A určitě se nesejdeme v tak hojném počtu jako loni. A na této akci jsou vidět lidi který na ostatní akce moc nejezdí.
Co nějaké místečko v Praze? Jestli tedy někdo z pražáků má vůbec zájem se organizací zabejvat.
JR

Zdravím,
pro mě je zajímavé, že lidé z celé republiky mohou jezdit na akci do Prahy, protože zřejmě nikdo z nich asi nepracuje a Pražáci mimo prahu jet nemohou? Termín ještě nebyl stanovem a už se to ví?  Ještě že Vás lidi pracovitý ta naše ekonomika má! Nic osobního, to jen tak mimochodem...
Zkus nějaké místo jako člen navrhnout a zajednat ty. Nebo nemáš zájem?
Čiao. Petr B.

9

Petr Brábník napsal:
JR napsal:

JR

Zdravím,
pro mě je zajímavé, že lidé z celé republiky mohou jezdit na akci do Prahy, protože zřejmě nikdo z nich asi nepracuje a Pražáci mimo prahu jet nemohou? Termín ještě nebyl stanovem a už se to ví?  Ještě že Vás lidi pracovitý ta naše ekonomika má! Nic osobního, to jen tak mimochodem...
Zkus nějaké místo jako člen navrhnout a zajednat ty. Nebo nemáš zájem?
Čiao. Petr B.

Za prvé,Petr to dobře vymyslel a za druhé je to můj kámoš..noané...

Idea Uno  T5

10

Ahoj kluci,
mám pocit že na organizaci mikulášské jsem se podílela každý rok až dost.
A tak jsem myslela že by se do toho mohl vložit pro tentokrát někdo jiný, noané?
Ano termín ještě není, ale je jasný že to bude nejspíš někdy kolem Mikuláše a to je
v prosinci.
Podle toho jak to vypadá s akčností ostatních členů asi ani letos žádná Mikulášská nebude.
Rozdáme si brambory každý doma sám ééééé.
Ciao JR

11

Dejme dohromady termín a potom se můžem bavit o tom, kdo může a kdo néasi?! smile
Mlýn je dobrej, vzhledem k předpokládanému počasí se stejně pojede plechovkou, tak mohu 2-3 lidi odvést tam i zpět, když to dáme třeba v pátek, tak v sobotu stihnete i práci big_smile

MOTO GUCCI  أفضل حقيبة يد   MOTO GUZZI V7 RACER   أفضل دراجة

12

Čauky lidičky,
tak v Petrovickém mlýně (pro ty co nebyli na jaře - www.petrovicky-mlyn.cz ) pro nás mají volno 4-6. 11. 2009. Předběžně jsem to zajednal na tu sobotu. Potřebuji tedy nejpozději do středy 11.11.2009 definitivně vědět zda ano či ne. Pro ty co by jeli z Prahy po dálnici je to asi cca 10km od sjezdu na Vlašim(D1, exit 49, pak doleva po 125 a třetí odbočka v pravo). Tedy asi jako krtkem na druhou stranu Prahy - hoďka cesty.
  Takže mrkněte do mapy a kalendářů a dejte vědět co a jak dál.
V případě potřebných informací či nadávek mě zavolejte na 777240700.
Čiao. Petr B.

Naposledy upravil: Petr Brábník (05-11-2009 17:00:44)

13

Já jedu na tuty a můžu někoho nabrat cestou jako je Plzeň,Rokycany atd.tak se můžete hlásit.noané?

Idea Uno  T5

14

Sobota pro mne 0K

MOTO GUCCI  أفضل حقيبة يد   MOTO GUZZI V7 RACER   أفضل دراجة

15

u mě dobrý smile jedu

16

Ahoj přátelé, jen za mne pár věcných připomínek.
Mlýn je super, je to tam úžasný za super peníze bezvadná obsluha a tak.
Nápad je to super. Ale na jarní žehnání když tam lidi přijedou na motorkách.
Teď v zimě tam všichni musí dojet autem a kdo nemá auto tak se tam blbě dostane autobus pochybuju že tam jezdí. Takže účast tak cca 10 až 15 lidí.
Praha je na prd že je drahá a že se tu hůř parkuje ale všichni se sem sjedou bez problémů.
A přjelo by určitě o hodně víc lidí.
Já klidně přijedu, pokud to alespoň trochu půjde. Ti co nemůsí přez advent do práce těm se to povídá ale budiž. Aktivita se cení. Ale bojím se o nízkou účast. Chlastačku pro deset lidí můžeme udělat i u mně doma  smile 
Tak to asi tak za mně s Jarkou.
Ciao frateli
Jirka

17

pokud někdo bude mít zájem se zůčastnit tohoto ,pro Pražáky "víjezdního zasedání" v příjemným prostředí mlýna tak si vždycky najde způsob jak se tam dostane (stačí se domluvit)

18

Tak to každopádně. Jelikož už jsem tu Mikukášskou dělal třikrát. Vím jako to chodí.
A to co jsem napsal jsou jen věcné. Nic víc. Proti Mlýnu samozřejmě nic nemám je to tam dokonalé.
Jirka

19

Tak kolik nás přijede do mlýna??

Idea Uno  T5

20

Mittwoch napsal:

Tak kolik nás přijede do mlýna??

Já tam budu a to by ti mohlo stačit néééé...?
Jo a Kamil a Monča taky...

Čiao. Petr B.

21

Tak to rezervuj jenom jeden pokoj.Já budu spát s Mončou  ty s Kamilem.noané?..

Idea Uno  T5

22

Mittwoch napsal:

Tak to rezervuj jenom jeden pokoj.Já budu spát s Mončou  ty s Kamilem.noané?..

Mám takovej pocit ,žes ho tedˇka trošku nakrk smile takže ty si budeš udobřovat Petra big_smile no a na mě ,holt co se dá dělat ,zbyde Monča tongue no ,ale jáááá se obětuju ,su přece kamoš - noane? big_smile big_smile big_smile

Naposledy upravil: Kamil3x1 (20-11-2009 17:28:04)

23

Na kolikátou se tam začneme scházet ? Jsem zjistil ,že v pátek vyrážím na rajz ,tak aby mi to navazovalo wink

24

Kamil3x1 napsal:

Na kolikátou se tam začneme scházet ? Jsem zjistil ,že v pátek vyrážím na rajz ,tak aby mi to navazovalo wink

My se chystáme nějak hned po obědě. Ubytujem se, dáme pivko a vyrazíme na procházku. Asi.
No jinak jsme ofiko přihlášený všechny čtyry... No snad se vejdem.
Nejsem urážlivej, raději mu nabančím...:-))

Bylo by dobrý, kdyby o své účasti dali vědět i ti co nebudou nocovat, abych věděl kolik a jakého jídla.

25

Ahoj klubisti guzzisti může přijed i nečlen klubu. Nebo je akce uzavřená.  Jinak Vás všechny zdravím ze Šumavy a přeji brzské jaro!!!!!!!!!!Honza Jackal