Téma: Valná hromada 2010

Zdravím tímto všechny členy
a vyzývám k debatě o konání Valné hromady v roce 2010, což by mělo být během ledna popř. února.
Je nutné vybrat místo, termín a začít se poohlížet po členech výboru pro příští období.
Po opakované kritice na hlavu výboru stávajícího, co vše dělá špatně se domnívám, že toto téma bude jistě poněkud palčivé.
Jak moudře napsal Zbyněk, klub je tak aktivní, jak jsou aktivní jeho členové.
Takže co vy na to!?
Ciao Petr B.

2

Re: Valná hromada 2010

Ahoj Guzzisti,
souhlasím s Petrem a doufám, že Vás to přivede k zamyšlení co a jak dál, co zlepšit koho dát do vedení na příští rok a čím zatraktivnit naše klubové akce, aby na ně konečně členové Moto Guzzi Clubu Bohemia, jezdili.
Podle některých lidí, jsme příliš uzavření a radikální v některých věcech. Ale ke všemu se můžou naši členové vyjádřit, jak mailem tak na foru a na Valné hromadě je ta nejlepší příležitost jak vyřešit a projednat ty nejsložitější problémy našeho klubu.
A tak pište svoje návrhy a nápady.
Ciao Jirka Riant

Guzzi na věky a v Mandellu a nikdy jinak!! Táááááák.

3

Jinak mám první návrhy na místo konání VH.
První možnost, náš oblíbený Berounský hotel Český Dvůr na náměstí. Kde je to vyzkoušené.
A nebo druhá možnost, Čakovičky Švejkův Restaurant-Penzion   www.svejk-cakovicky.cz
V Únoru je tu zabijačka, zjistím termín, že by jsme to měli i z vepřovými hody.
Pište.
Jirka

4

Jsem pro,ke Švejkovi a na pašíka.Termín jakýkoliv.Díky kámoš

Idea Uno  T5

5

No musí bejt ten únor no.   :-(
Zjistín.
Jirka

6

Jo cena bude samozřejmě jiná  :-)
Jirka

7

Než jsem to napsal, tak to napsal někdo jiný :-) chtěl jsem navrhnout restauraci "U Švejka", mimo volby nového vedení, by jsme se měli popovídat o klubovém srazu, o mrtvých duších, o akcích na příští sezónu a o účasti členů na nich, tááááááák

MOTO GUCCI  أفضل حقيبة يد   MOTO GUZZI V7 RACER   أفضل دراجة

8

To prasátko se mi moc líbí a při tom kulinářském
   zázraku i něco podmětného vytvořím---oléééé!

9

Zdravím všechny a dodatečně hezké svátky všem.
No pokud to neplánujete někde u Lbc, což asi ne:), tak se podřídím, páč ani jedno místo neznám.

Moto Gucci forever aneb bez kvalitní kabelky nikam nejedu....

10

mattua napsal:

No pokud to neplánujete někde u Lbc, což asi ne:), tak se podřídím, páč ani jedno místo neznám.

máš to kousíček... :-) se ani pořádně neprojedeš :-) viz http://maps.google.cz/maps?f=d&sour … 47&z=8 bez dálnice nebo po dálnici http://maps.google.cz/maps?f=d&sour … 8&z=10

11

Petas napsal:
mattua napsal:

máš to kousíček... :-) se ani pořádně neprojedeš :-) viz http://maps.google.cz/maps?f=d&sour … 47&z=8 bez dálnice nebo po dálnici http://maps.google.cz/maps?f=d&sour … 8&z=10

Hehe, díky moc:)

12

Ahoj přátelé Guzzisti,
tak Valná hromada bude 20.2. 2010 v Čakovičkách v Hospodě penzioně Švejk.
V hospodě bude od rána zabijačka, takže to budeme mít s vepřovými hody.
Kdo chce může přijet dříve, ale oficiální začátek VH bude v 15 hod.
Spaní zajistím přímo v penzionu kapacita cca 20 lůžek cena za dvoulůžák se snídaní je 1000,- kč.
Žádam všechny o potvrzení účasti a případné rezervace zasílejte na mail: jirka@motoguzziclubbohemia.cz
a nebo na tel: 776384606
Těšíme se na Vás
za vedení klubu Jirka Riant
prezident MGCB

13

Přátelé, ještě zjistím, jak to se mnou bude, ale skoro na tuty se budu muset omluvit. Moje dcera má 3. narozky a o víkendu stoprocentně proběhne oslavka. Leda že bychom jí posunuli o týden. To ještě zjistím. Zatím ale spíš nic moc.

Až uvidíš žluté grísko, budu asi někde blízko.

14

Tak přátelé, potvrzuji účast na VH. Aspoň se s vámi konečně potkám. Oslavka přesunuta o týden později. Riantini, jdu ti poslat emajl s rezervací noclehu.

Až uvidíš žluté grísko, budu asi někde blízko.

15

Pavlik napsal:

Tak přátelé, potvrzuji účast na VH. Aspoň se s vámi konečně potkám. Oslavka přesunuta o týden později. Riantini, jdu ti poslat emajl s rezervací noclehu.

Šikovnej, bylo načase smile

16

Pavlik napsal:

Hurá tak to je bezva!! Konečně poznáme naše některé dlouholeté členy smile  smile
Né, Pájo už se na tebe moc těšíme smile
Jirka

17

IVKE potvrzuje taky - tedy já jsem již potvrdil loni mailem, ale až teď jsem se dostal do fora. A přivezu ženušku - na fotkách fidím, že motorkářek moc nemáme smile
A budu tam i spinkat

18

Super Ivo, budeme se těšit smile
Jirka

19

tak se nám to blíží.....tady na severu se už těšíme:)

20

My už se na Vás všechny těšíme přeci  smile
Jirka

21

Přátelé, byla to špica.....zábava, kapela, jídlo i ubytko,,,díky za fajnovou zimní sobotu!!!

22

Kamilione,parádní fotečky..kámoš

Idea Uno  T5

23

Jo jo fotečky jsou hodnotné a to jsme tam nedali ještě všechy smile  a co ty jak si dojel?

24

všechno ok..díky kámoš

Idea Uno  T5

25

Za nové vedení všem členům a příznivcům klubu děkuji za účast na VH a těším se na jízdy s vámi! a protože se nemůžu dostat do fotogalerie, tak odkaz na pár foteček http://picasaweb.google.cz/PetrGuzzi/VA … directlink
Zápis z valné hromady bude samozřejmě po zpracování k dispozici na stránkách cool .
Ciao frateli!