1

Téma: Technický dotaz

Mám dva technický dotazy:
                                        PŘEŽIL NĚKDO SILVESTR ???   Haló !!!
                            To mlčení je k nepřežití............ 
                                                      proboha ... . . .  .  .  .   .   .    .   už to někdo letos začněte!

druhej:  Kdo sežene kilometr teplýho asfaltu alespoň se dvěma zatáčkama?????!!
                                   Fakt dobře zaplatím!

Hmmm. .... tak jo, jdu se uložit k zimnímu spánku..

2

Re: Technický dotaz

Ahoj, taky každý den koukám. Tvůj příspěvek mě fakt ale zvednul náladu. No, my s Evermodem žijeme. Rozebrat policajtku jsme ještě nestihli, ale už máme uklizenou garáž. Evermod v silvestrovské euforii plánuje cestu na dálný východ. No a já se snažím změnit vztah mé ženy k motorkám, zatím neúspěšně. smile
Mějte se.
Pavel

3

Pavel - policajtka napsal:

Evermod v silvestrovské euforii plánuje cestu na dálný východ

Nebylo by lepší jet na dálný jih? big_smile já bych jel vlastně kamkoliv, hlavně do tepla...
motá se mi v hlavě něco jako objet pelopenés, tam jet trajektem nebo po ose přes jugošku, trip tak na 3 týdny, spaní na plážích, jednou za čas v kempu... původně jsem chtěl vloni na desáté výročí Pelepones99 viz http://www.motoviqet.com/index.php?opti … ;Itemid=35 , ale 11ka je také číslo smile
jinak hlasim silvestr přežit, dál se uvidi smile

MOTO GUCCI  أفضل حقيبة يد   MOTO GUZZI V7 RACER   أفضل دراجة

4

Parádní články,jel bych hned i Petr Br.tam má články a to jedeme letos spolu na Le Man se koknout na závody.
Jo a Peťane ty tvoje kliky háky co tam máš tak bych řek že půjdeš do Royal Enfield??

Idea Uno  T5

5

Mittwoch napsal:

Parádní články,jel bych hned i Petr Br.tam má články a to jedeme letos spolu na Le Man se koknout na závody.
Jo a Peťane ty tvoje kliky háky co tam máš tak bych řek že půjdeš do Royal Enfield??

Čus lidi, taky jsem přežil....
                            ..... že ve zdraví by asi moje játra neřekli.....

Ty Peťanovi klikyháky ti lehce vysvětlím - ugana tuga paprťála paprťála mrrrňavý.
To řekneš 100x a máš hned plnou nádrž!!

Tak čus! Petr B. ještě pár dní VP a pak už jen Havaii....

6

Petr Brábník napsal:

Tak čus! Petr B. ještě pár dní VP a pak už jen Havaii....

Ty optimisto smile smile smile

7

Dobrý, dobrý jo jo smile  smile   jen k tomu cestování dnes mi přišel poslední MotoRoute č.6 a tam je moc pěkný článek o Sicílii dost dobý. Když to dal někdo na nějaký black bírdě tak na Gůzzách by to mohla bejt docela dobrá taškařice ne?  Celkem 6000 to dáme né? smile
Já už chci taky teplo!!!
Jirka

Guzzi na věky a v Mandellu a nikdy jinak!! Táááááák.

8

emerson napsal:

Mám dva technický dotazy:
                                        PŘEŽIL NĚKDO SILVESTR ???   Haló !!!
                            To mlčení je k nepřežití............ 
                                                      proboha ... . . .  .  .  .   .   .    .   už to někdo letos začněte!

druhej:  Kdo sežene kilometr teplýho asfaltu alespoň se dvěma zatáčkama?????!!
                                   Fakt dobře zaplatím!

Hmmm. .... tak jo, jdu se uložit k zimnímu spánku..

Jinak Sivestr byl velmi pohodový, přežili jsme  smile

Guzzi na věky a v Mandellu a nikdy jinak!! Táááááák.

9

Riantini napsal:

Dobrý, dobrý jo jo smile  smile   jen k tomu cestování dnes mi přišel poslední MotoRoute č.6 a tam je moc pěkný článek o Sicílii dost dobý. Když to dal někdo na nějaký black bírdě tak na Gůzzách by to mohla bejt docela dobrá taškařice ne?  Celkem 6000 to dáme né? smile
Já už chci taky teplo!!!
Jirka

nebo z Janova trajektem až dolů

10

No já bych rozhodně takhle netroškařil! Když už budem mít těch padre Siciliánů dost, udělal bych radost Padre Evermodovi a sfouknul bych ten Peloponés. A koneckonců na Manu jsme taky nebyli ,takže když to dobře naplánujem do zimy jsme zas doma!!! No a néé?
                        Bože, je tu nějak teplo jdu si dát studenou sprchu...   Ámen