Téma: Lahůdka!
Jen skutečným fajnšmekrům je určen popisek pod aktuálním inzerátem na GRISO SE firmy A Spirit na stránkách www.tipmoto.com
Jakými technickými experty je A Spirit prošpikován lze jen závidět!!!
Diskusní fórum sdružení příznivců motocyklů značky Moto Guzzi
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Jen skutečným fajnšmekrům je určen popisek pod aktuálním inzerátem na GRISO SE firmy A Spirit na stránkách www.tipmoto.com
Jakými technickými experty je A Spirit prošpikován lze jen závidět!!!
To vypadá, že zas někdo popustil uzdu automatickému překladači a zapomněl si to po něm přečíst ;-)
Jojo ten text už mají dlouho na svých stránkách, moc pěkný překlad
http://www.aspirit.cz/moto-guzzi/moto-g
ort-naked/ , přitom v detailním popisu už je použitá čestina ![]()
Naposledy upravil: Petas (15-01-2010 17:49:20)
musíte uznat že je to vtipné ne?
Každý den není posvícení ![]()
Jíra
Ten text jsem psal já. Jmenuji se Mirek Fresl a pracuji v A Spiritu jako prodejce. Všem se strašně omlouvám, je to příšerná věc.
Jsem neskutečný hovado, vůbec nemůžu pochopit, jak tady můžu pracovat, když neumým dokonale italsky (překládal jsem z italštiny) a používám překladač. A co už vůbec nechápu, proč tu nesedim 24 hodin denně a všechny modely co Guzzi a Aprilia vyrábí nepřeložim do detailu. Budu vás všechny muset doporučit vedení, že jediný vy jste ti pravý, kteří tady budou do nekonečna dřepět, překládat, obsluhovat zákazníky a starat se o všechno kolem. Jsem si jistý, že na úkor tohoto oželíte všechen volný čas, rodinu a kamarády. Takže vám všem vzkazuju: polibte si prdel. A místo chatování a pruzení jděte radši leštit a připravuvat motorky. Vždyť sezona je za dveřmi.
Váš Mirek Fresl
Ten text jsem psal já. Jmenuji se Mirek Fresl a pracuji v A Spiritu jako prodejce. Všem se strašně omlouvám, je to příšerná věc.
Jsem neskutečný hovado, vůbec nemůžu pochopit, jak tady můžu pracovat, když neumým dokonale italsky (překládal jsem z italštiny) a používám překladač. A co už vůbec nechápu, proč tu nesedim 24 hodin denně a všechny modely co Guzzi a Aprilia vyrábí nepřeložim do detailu. Budu vás všechny muset doporučit vedení, že jediný vy jste ti pravý, kteří tady budou do nekonečna dřepět, překládat, obsluhovat zákazníky a starat se o všechno kolem. Jsem si jistý, že na úkor tohoto oželíte všechen volný čas, rodinu a kamarády. Takže vám všem vzkazuju: polibte si prdel. A místo chatování a pruzení jděte radši leštit a připravuvat motorky. Vždyť sezona je za dveřmi.Váš Mirek Fresl
Víš Mirku, s některými pasážemi tvého příspěvku se dá souhlasit (1. část 1. věty 2. odstavce). Jinak si místo urážení prosímtě posyp popel na hlavu a doma si zopakuj sloh a pravopis. Anebo požádej někoho, kdo aspoň umÝ česky. To, cos vyplodil v tech. popisu je totální kravina a základní zapojení mozku při překladu, nebo přepisu z aut. překladače by ti žádný dodatečný čas nezabralo. Takže se nevymlouvej na čas a zkus napříště přemýšlet.
Naposledy upravil: Pavlik (23-02-2010 15:12:29)
Jsem neskutečný hovado, vůbec nemůžu pochopit, jak tady můžu pracovat, když neumým dokonale italsky (překládal jsem z italštiny) a používám překladač. A co už vůbec nechápu, proč tu nesedim 24 hodin denně a všechny modely co Guzzi a Aprilia vyrábí nepřeložim do detailu. Budu vás všechny muset doporučit vedení, že jediný vy jste ti pravý, kteří tady budou do nekonečna dřepět, překládat, obsluhovat zákazníky a starat se o všechno kolem. Jsem si jistý, že na úkor tohoto oželíte všechen volný čas, rodinu a kamarády. Takže vám všem vzkazuju: polibte si prdel. A místo chatování a pruzení jděte radši leštit a připravuvat motorky. Vždyť sezona je za dveřmi.Váš Mirek Fresl
Ahoj Mirku, děkuji Ti za ta krásná a milá slova na začátku nového roku. Myslím, že jsme všichni moc rádi, že ses zastavil na stránkách MGCB a konečně i tu hrstku posledních nevěřících přesvědčil!!!!!! Moc mne mrzí, že Tvůj zaměstnavatel si nemůže dovolit překladatelskou firmu, která by texty přeložila na úrovni hodné oficiálního prodejce a plně chápu Tvé rozhořčení. Myslím, že bychom se měli stydět, že jsme si vůbec dovolili říci svůj názor a ještě jej veřejně publikovat. Na závěr bych Ti chtěl ještě jednou moc poděkovat, že si zachoval chladnou hlavu a i přes Tvé určitě oprávněné rozhořčení, byl Tvůj příspěvek slušný a korektní. Je skvělé, že Tě Tvůj zaměstnavatel vede pod heslem "zákazník má vždycky pravdu" k tomu, aby ses k těm co Ti platí nájem choval slušně.:) Tak se měj krásně a jsem rád, že se nikdy neuvidíme...:)
Mirek napsal:Ten text jsem psal já. Jmenuji se Mirek Fresl a pracuji v A Spiritu jako prodejce. Všem se strašně omlouvám, je to příšerná věc.
Víš Mirku, s některými pasážemi tvého příspěvku se dá souhlasit (1. část 1. věty 2. odstavce). Jinak si místo urážení prosímtě posyp popel na hlavu a doma si zopakuj sloh a pravopis. Anebo požádej někoho, kdo aspoň umÝ česky. To, cos vyplodil v tech. popisu je totální kravina a základní zapojení mozku při překladu, nebo přepisu z aut. překladače by ti žádný dodatečný čas nezabralo. Takže se nevymlouvej na čas a zkus napříště přemýšlet.
Tak si to zkuz co ti vyplodí za hovadiny automatický překladač, ty šukulo a kolik času pak musíš vynaložit na přeměnu takového překladu na duchaplný text. Hold Pan Pavel Dokonalý.
Tak si to zkuz co ti vyplodí za hovadiny automatický překladač, ty šukulo a kolik času pak musíš vynaložit na přeměnu takového překladu na duchaplný text. Hold Pan Pavel Dokonalý.
Víš, milý Danieli, když je automatický překladač nahouby, mám dvě možnosti. Buď to opravím a ten čas tomu věnuji (jednalo se ale o jeden krátký odstavec a to bych tipoval tak na 10 minut času) a nebo to nepublikuji a nechám si to někde přeložit lépe.
Asi sis neuvědomil jednu věc - ten člověk to dělal jako svou pracovní náplň, za kterou je placen. Já v práci taky musím dělat spoustu věcí, které mě nebaví, ale takové diletantství bych si nikdy nedovolil. Ausgerechnet, když se jedná o veřejnou prezentaci zaměstnavatele.
Takže závěr, který z toho celého vyplývá:
1. Když to neumím, tak se do toho necpu a nechám to udělat někoho, kdo tomu rozumí.
2. Když nikoho takového ve firmě nemám, tak si ho holt zaplatím.
3. Když ho nechci platit, tak se nesmím divit, když mám potom z ostudy kabát.
4. Takový překlad by si už nedovolila ani čínská firma Saj-muj-chuj, čímž stavím značku Moto-Guzzi do velmi špatné společnosti.
Pavel chybující, ale nevymlouvající se.
Ahoj Mirku,
koukám že ti trochu ujely nervy. To se občas stává když je člověk přepracovaný.
Nicméně si myslím že to všechno bylo hozeno jako sranda a že jsi to trochu přehnal.
Prdel si políbíme, to není problém, ale jako představitel dovozce MG to nevypadá moc dobře (můj názor). Ale chatování na fórech je docela normální, obvzlášť na značkovém webu.
Možná by jste měli brát některé věci s nadhledem a nehrotit to ![]()
Někteří lidé, sledují věci podrobněji a s větším důrazem pro detail než lidi co jsou mezi motorkama denně (vlastní zkušenost).
A proto je zbytečné se posílat Mírku do prdele, protože si do prdele poslal i mne.
Jinak vás do Aspirinu
) moc zdravím a přeji mnoho prodaných motorek v roce 2010 i přes posílání lidí do prdele.
Na valnou hromadu kam jste byli pozváni, také nikdo nepřijel včetně nejvyššího a to mne docela mrzí, to také hovoří o velkém zájmu o dění kolem Moto Guzzi v čechách.
Takže ciao
Jirka Riant
president MGCB
PS: a zdravím také Daniela z náhradních dílů
)
Jmenuji se Mirek Fresl a pracuji v A Spiritu jako prodejce. ... Takže vám všem vzkazuju: polibte si prdel.
Váš Mirek Fresl
Tohle napsat na web, kde přece jenom dost členů nějaký peníze v A spiritu nechalo, je velmi odvážné. Buď ti při psaní pár smajlíků zmizelo nebo jsi to myslel vážně a potom opravdu skěle reprezentuješ svého zaměstnavatele! Omluva by neškodila.
Jinak jenom pro zajímavost, tohle je nahoře v menu, ale to už by tě asi moc obtěžovalo číst:
Pravidla užívání fóra
Svým přístupem na toto fórum souhlasíte s následujícími podmínkami. Pokud nesouhlasíte, neprodleně opusťte toto fórum, nevstupujte na něj a nepoužívejte jej. Vyhrazujeme si právo tyto podmínky kdykoliv změnit a učiníme vše potřebné pro to, abychom vás o této změně informovali. Přesto je rozumné tyto podmínky průběžně sledovat vzhledem k tomu, že používáním tohoto fóra s těmito podmínkami souhlasíte.
Zavazujete se nepřispívat na fórum pohoršujícím, hanlivým, nevhodným, vulgárním nebo jiným materiálem...
Naposledy upravil: Petas (24-02-2010 11:10:41)
Milý Mirku.
Sice tě osobně neznám - a ani o to po tvém příspěvku nestojím. Políbit si prdel je pro mne dosti obtížné, neb mám zrovna poněkud zaseknutá záda a také nejsem zrovna vyznavačem jógy, a tudíž je má motorika omezená. Lépe by mi asi šlo tvůj příspěvek přeložit do italštiny a poslat do Bicilindriky, aby sláva včetně dobrého jména A- Spiritu na guzzím nebi hvězd se dotýkala.
Zdravím vyznavače hesla: Zaplať a vypadni
Padre, dnes mě nikdo tak nepobavil ;-)
Pánové Aspiritové, místo sprostých slov zkuste toto:
Padre, dnes mě nikdo tak nepobavil ;-)
Pánové Aspiritové, místo sprostých slov zkuste toto:
Malino souhlas ![]()
Milý Mirku.
Sice tě osobně neznám - a ani o to po tvém příspěvku nestojím. Políbit si prdel je pro mne dosti obtížné, neb mám zrovna poněkud zaseknutá záda a také nejsem zrovna vyznavačem jógy, a tudíž je má motorika omezená. Lépe by mi asi šlo tvůj příspěvek přeložit do italštiny a poslat do Bicilindriky, aby sláva včetně dobrého jména A- Spiritu na guzzím nebi hvězd se dotýkala.
Zdravím vyznavače hesla: Zaplať a vypadniMirek napsal:Ten text jsem psal já. Jmenuji se Mirek Fresl a pracuji v A Spiritu jako prodejce. Všem se strašně omlouvám, je to příšerná věc.
jo dost dobré pádre!
Jo ještě mne napadlo: jsem jen obyčejný farář, ale mám dojem, že guzzi má motor podélně uložený a naši odborníci píší u několika modelů, že maj motor napříč. Jestli tedy se nemýlím, tak nejen neumí čééésky, ale ani neví ci prodávaj.
Příčné a podélné uložení se - mám ten dojem - určuje podle klikovky, takže příčné ulož bypak spíš než MG měl např. HD.
další námět na diskuzi
Jo ještě mne napadlo: jsem jen obyčejný farář, ale mám dojem, že guzzi má motor podélně uložený a naši odborníci píší u několika modelů, že maj motor napříč. Jestli tedy se nemýlím, tak nejen neumí čééésky, ale ani neví ci prodávaj.
Příčné a podélné uložení se - mám ten dojem - určuje podle klikovky, takže příčné ulož bypak spíš než MG měl např. HD.
další námět na diskuzi
Tááááááááááááááááák!
další námět na diskuzi
To, že se o Guzzi píše, že má příčně uloženej motor a např. H-D podélně, je natolik zažitý omyl, že bych jim ho snad i odpustil. Ale padre má recht.
Ahoj,
máte pravdu, že bychom tyhle texty neměli pustit na veřejnost. Chtěl jsem, aby tam rychle něco bylo, což jsem neměl dělat.
Po kouskách to budu opravovat.
Pavle, překladatele firma nechtěla zaplatit, takže to dala mě. Dělal jsem to mezi mnoha dalšími věcmi. Domácí úkoly mi firma neplatí. Měl jsem to odmítnout.
Upřímně se omlouvám za výraz "polibte si prdel", ale mrzí mě, že nejdřív nenapíšete nám, že máme na webu blbosti. Místo toho se upořádá na fóru poprava.
Jiříku R: asi si nevzpomínáš, co jsi psal na servisní zakázky za gramatiku, když se mi posmíváš reakcí "jo dost dobré pádre!" na gramatickou příručku. Myslím, že bychom si ji měli pořídit oba, viď
. Prosim tě, jen se neurážej, všechno dobrý,ne?
No vidíš, Mirku. Takhle je to o hodně lepší. Přeju hodně úspěchů v práci.
Pavel
Taky souhasím a Mirka oceňuji za poslední příspěvek. (s tou mojí češtinou má bohužel pravdu)
A ještě poslední příspěvek od Jirky Dvořáka z A-Spiritu a dohoda o tom že pokud někdo z nás najde nějakou nesrovnalost, pošle připomínku rovnou klukům do A-Spiritu.
Ahoj Jirko,
Vždycky jednou za čas mrknu na Váš web, abych zjistil co je u Vás nového, jak se klubu vede a případně i pro nějaký ten drb. Tentokrát jsem si udělal čas a pročítal jsem si fórum a kromě jiného i další (domnívám se) zbytečnou názorovou výměnu týkající se našeho inzerátu ke Grisu 8V SE na tipmotu. Souhlasím, že je to blábol a že by to tak být nemělo. Souhlasím i s tím, že kdokoliv o tom může svobodně vyjádřit svůj názor, případně si i rýpnout do původce. A jednoznačně musím souhlasit i s tím, že Míra svojí reakci nenapsal vhodně a s chladnou hlavou.
Nicméně si myslím, že je to celé špatně řešené už od samého začátku. Pokud chceme všichni, nejen my – zaměstnanci fy A Spirit, ale i gramaticky nadaní fandové, či technicky zdatní příznivci motorek Moto Guzzi, společně dělat pro tuto značku něco dobrého, pak by, dle mého názoru, bylo lepší informovat nás o těchto pochybeních s podnětem na jejich nápravu, než to prezentovat tímto způsobem na Vašem fóru. Jsme omylní lidé a podobné věci se mohou stát každému a bude-li to potřeba, nikdo z nás nemá problém říct: díky za upozornění, omlouvám se, dám to do pořádku!
Dávám pro podobné připomínky, podněty i stížnosti k dispozici svůj mail dvorak@aspirit.cz , nebo pište na info@motoguzzi.cz . Věř, že vítáme jakékoliv náměty na zlepšení našich služeb.
Přeju Tobě i Všem členům MGCB hodně šťastných kilometrů v nadcházející sezóně.
S pozdravem
Jiří Dvořák
Díky moc za odpověď a myslím že tak předejdeme dalším případným neshodám.
Přeji A-Spiritu hodně prodaných Guzzin a doufám že přijedete taky konečně na některé naše akce. Třeba na otvírání sezóny naší Vatikánskou do Keblova 10.4. kam Vás tímto srdečně zveme.
Ciao amici
il presidente
Riantini ![]()
Zravím všechny příznivce MG,
nedá mi to nereagovat na odpověď Jirky Dvořáka na to, co tu teď nedávno proběhlo za debatu vyvolanou inzerátem v Tipmotu.
Jirka nás tu vyzývá k tomu, abychom reagovali na případná zjištění nesmyslů či nepřesností upozorněním na tyto nesrovnalosti a ne popichováním na našem fóru. Věřím že MY(členové klubu) budeme natolik vstřícní že tak učiníme.
Rozhodně se ale domnívám, že by nebylo od věci kdyby A-Spirit konečně vzal na vědomí existenci oficiálního Moto Guzzi klubu a navázal s ním spolupráci ve snaze o společnou presentaci dobrého jména Moto Guzzi. Nemuseli bychom tu číst posměšné příspěvky ani posílání kamkoli.
Realitou však je, že pro představitele A-Spiritu p. Pištěka jsou osobní sympatie a sebepresentace nad zájmy profesionálními a obchodními. Jeho vystoupení v Supermotu o tom svědčí jednoznačně.
Myslím že by bylo dobré, kdyby se nad sebou trochu zamysleli i zaměstnanci a představitelé A-Spiritu.
Nestálo by za to se společně sejít a probrat jak dál...?
Ciao! Petr Dellorto
Zravím všechny příznivce MG,
nedá mi to nereagovat na odpověď Jirky Dvořáka na to, co tu teď nedávno proběhlo za debatu vyvolanou inzerátem v Tipmotu.
Jirka nás tu vyzývá k tomu, abychom reagovali na případná zjištění nesmyslů či nepřesností upozorněním na tyto nesrovnalosti a ne popichováním na našem fóru. Věřím že MY(členové klubu) budeme natolik vstřícní že tak učiníme.
Rozhodně se ale domnívám, že by nebylo od věci kdyby A-Spirit konečně vzal na vědomí existenci oficiálního Moto Guzzi klubu a navázal s ním spolupráci ve snaze o společnou presentaci dobrého jména Moto Guzzi. Nemuseli bychom tu číst posměšné příspěvky ani posílání kamkoli.
Realitou však je, že pro představitele A-Spiritu p. Pištěka jsou osobní sympatie a sebepresentace nad zájmy profesionálními a obchodními. Jeho vystoupení v Supermotu o tom svědčí jednoznačně.
Myslím že by bylo dobré, kdyby se nad sebou trochu zamysleli i zaměstnanci a představitelé A-Spiritu.
Ciao! Petr Dellorto
Vážený pane Petře,
velmi by mě zajímalo jakou spolupráci by jste si představoval mezi A-Spiritem a Moto Guzzi Clubem Bohemia (Který si dle mého názoru založila parta nadšenců jen proto, aby zviditelnili jen sami sebe a doufajíc, že jim z toho třeba i něco kápne.)
Petr Brábník napsal:Zravím všechny příznivce MG,
Ciao! Petr DellortoVážený pane Petře,
velmi by mě zajímalo jakou spolupráci by jste si představoval mezi A-Spiritem a Moto Guzzi Clubem Bohemia (Který si dle mého názoru založila parta nadšenců jen proto, aby zviditelnili jen sami sebe a doufajíc, že jim z toho třeba i něco kápne.)
Vážený Danieli,
vaši invektivu o důvodech vzniku klubu a jeho existencí beru velmi osobně, jelikož jsem jeden ze tří lidí kteří byly podepsáni na zakládající listině klubu. A svědčí o Vaší ubohosti (podle sebe soudím tebe...)
a naprosté neznalosti. Nejste tedy ten s kým bych byl tuto debatu ochoten vést.
Zdravím. Petr Dellorto
Daniel napsal:Petr Brábník napsal:Zravím všechny příznivce MG,
Ciao! Petr DellortoVážený pane Petře,
Vážený Danieli,
vaši invektivu o důvodech vzniku klubu a jeho existencí beru velmi osobně, jelikož jsem jeden ze tří lidí kteří byly podepsáni na zakládající listině klubu. A svědčí o Vaší ubohosti (podle sebe soudím tebe...)
a naprosté neznalosti. Nejste tedy ten s kým bych byl tuto debatu ochoten vést.
Zdravím. Petr Dellorto
Jak výmluvné.
Copyright © 2012 Moto Guzzi Club Bohemia | Postaveno na PunBB | CZ a SK