1

Téma: ...dneska by to šlo...

když si odmyslím bordel a benga na silnicích, tak moc pěkně se už dá jezdit smile nové obutí, nové náplně, nové rukavice, blatníček, příjemná společnost, dobré papání, pěkně jsem si zajezdil....
A CO VY?

MOTO GUCCI  أفضل حقيبة يد   MOTO GUZZI V7 RACER   أفضل دراجة

2

Re: ...dneska by to šlo...

jo šlo by to, ale čas, čas, čas, toho se nedostává

3

No tak to fakt šlo :-)
Já mám letos za sebou prvních 380 km.
A bylo to parádní :-)
Novej vzduchovej filtr, novej blatníček, nový náplně, novej Angel a tvrdej zadní tlumič.
V pátek cesta do Tachova po starý plzeňský, 15-9 stupňů, sucho, čisto bez štěrku až do cíle.
Nedělě zataženo, deštivo, u Berouna bordélo na silnico, hnus flus, lae i přes to jsem se krásně svez.
Breva šlape jako hodinky.
Kdo dál jezdil?
Jirka

Guzzi na věky a v Mandellu a nikdy jinak!! Táááááák.

4

také jsem po zimě ukojila absťák a malinko se sklouzla.
Všechny obavy, které se přes zimu nastřádaly se vypařily jak pára nad hrncem :-)
Pěkné to bylo :-)

5

Já ujel jen nějakých 50km okolo Třebíče, ale krásné počasí 13-17°C a slunko. Silnice samá díra. sad

Inovace jen  chrániče rukou

http://www.flandro.com/attachments/producto_2882_0.jpg
http://www.bikestop.co.uk/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/f/i/file_7_22.JPG

Norge šlape jako hodinky. Před zimou nainstalován RapidBike 3. Tak už se těším jak to pořádně otestuju. Jo jen ten zadní tlumič by to chtělo pořešit.

A co ten zadní blatníček? Jak to s ním vypadá? Bude se dát už o Jirky sehnat? yikes

6

Ahoj Arči,
to mi musíš pak říct jak ti to s tou elektronikou funguje. Blatníček super, napiš nebo zavolej Petrovi z Rencaru on ti ho může poslat. Funguje perfektně v neděli jsem ho za deště otestoval.
A úpravu tlumiče mohu vřele doporučit.Stálo to 3500,- což je za hubičku.
Jirka

Guzzi na věky a v Mandellu a nikdy jinak!! Táááááák.

7

Arči napsal:

A co ten zadní blatníček? Jak to s ním vypadá? Bude se dát už o Jirky sehnat? yikes

Jsem teď na akci mimo bydliště, až se vrátím, tak nafotím a pošlu! Pokud máš na norge vzadu boční černé plastové krytky před kufrem, tak při pohledu z bodu je vidět jenom kousek blatníčku, při pohledu zezadu je to samozřejmě paráda. smile ale mě jde hlavně o to, aby kolo neházelo bordelo na štelování tlumiče, ten jinak dostává od písku a vody pěknou sprchu, tohle by to mělo vyřešit.

8

malina napsal:

také jsem po zimě ukojila absťák

Co bylo? rumále? nebo něco jiného? big_smile big_smile big_smile

9

Petas napsal:
malina napsal:

také jsem po zimě ukojila absťák

Co bylo? rumále? nebo něco jiného? big_smile big_smile big_smile

Večer jsme to oslavily s vinem biancem :-) při poslechu Pražského výtěru.

10

A já zase nic-sakra!!

11

Zdravím všechny,
nabízím výše zmíněný nástavec na zadní blatník, originální obj.č. GU973270000004, viz odkaz http://www.yshop.cz/zadni-blatnik-breva … +dp141066/ Pro členy klubu je cena 1012kč vč. DPH, dodání z Itálie cca 10 dnů. V případě zájmu mi pošlete mail na dvorak@aspirit.cz, nebo volejte na 225 110 103.

Přeju hezký den a do prvních kilometrů raději napřed opatrně, důležité je "nepřepálit start" :-)
Jirka Dvořák
A Spirit a.s.

12

Díky za nabídku, ale na tom odkazu je rozšíření a prodloužení zadního blatníku, tak jak to má préza na brévě, prý moc dobrá věc mimochodem. Až bude po daních, tak si od tebe jeden vezmu. O čem jsem psal, ale byl vnitřní blatník, těsně nad kolo, přichycený na kyvku, tedy trochu něco jiného smile