Téma: MOTOGUZZI Griso 8V vs. MOTOGUZZI Sport
Ahoj,dozrál jsem do GUZZI :-),jen se nemohu rozhodnout mezi těmito dvěma kousky.Jinak mám raději sport. Jaký je skutečný rozdíl?Dík za tip.
Diskusní fórum sdružení příznivců motocyklů značky Moto Guzzi
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Ahoj,dozrál jsem do GUZZI :-),jen se nemohu rozhodnout mezi těmito dvěma kousky.Jinak mám raději sport. Jaký je skutečný rozdíl?Dík za tip.
pokud máš rad sport - teda jestli tím myslíš ježdění na okruhu, tak to si tady špatně
, MG čtyřválce v tuto chvíli nedělá
a MGS není u nás homologovaný na silnici ![]()
ale vážně - pokud nebudeš vozit baťůžek, tak jednoznačně griso!!! pokud to hrozí, tak sportku - je to jednoduché, obě jsou sqělé mašiny, ale pro sólo jezdce je griso větší stylovka.
Zdravím a dík za reakci.Dále zvažuji kde guzzi pořídim.Říká někumu něco RENCAR ?Mají dobré ceny nových strojů které vozí z Německa.Záruka,záruční a pozáruční servis tam prý fachá OK. Má s nimi někdo náké zkušenosti? Dík
Ahoj, nemůžu posoudit jak je to u sportky, ale mám Griso 8V a před tím jsem měl Griso 1100 a moje drahá polovička si vůbec nestěžovala. Myslím, že na takové normální výlety (200,300 km) je to naprosto OK. Na nějaké velké ježdění po EU to asi nebude, ale to ani sportka. Na druhou stranu znám i takový baťůžek, který z lásky jel do Portugalska na 10 let staré HD 883. Rozešli se měsíc potom:))))).
Jinak mám Griso z Rencaru a Petr je i členem klubu. Přístup super, záruka standardní a servis je v Radotíně. Cca za týden tam jedu na servisku na 1500 km, takže uvidím. Každopádně mám na ně dobré reference od kluků z Lbc co tam jezděj s Brevou a myslím, že Ti tady lidi na ně dají reference taky...:).
A je to jasná volba,Griso 8V vítězí :-))) !.Ještě zvážit barvu a pak to splašit.
A je to jasná volba,Griso 8V vítězí :-))) !.Ještě zvážit barvu a pak to splašit.
Hehe, tak tedy vítej:). Myslím, že Ti v Rencaru určitě něco seženou.
Tak v barvě není moc co rozmýšlet...black or white. Je to jen otázka vkusu:)
Příští týden si fešáka v Rencaru mám vyzvednout. Joooooooooooooo :-) .Až příští týden :-( .
A bude v bílé metle. - Doufám že se s toho snu ráno neproberu. -
Velká gratulace! Ať slouží ke vší spokojenosti ;-)
n.1:)
Příští týden si fešáka v Rencaru mám vyzvednout. Joooooooooooooo :-) .Až příští týden :-( .
A bude v bílé metle. - Doufám že se s toho snu ráno neproberu. -
GRATULACE!
Gratulace velká!!
No a další Grisák,to se nám to rozmnožuje!!!!!!
Radek asi na Grisu bude jezdit,žejo Vlčáku.
PS.:Motocykl který leží ladem v garáži tak stárne,noané?
Radek asi na Grisu bude jezdit,žejo Vlčáku.
PS.:Motocykl který leží ladem v garáži tak stárne,noané?
Táááááááááááááááááááák!!
No Vlčáku to je pravda
![]()
Jirka
Nechte chudáka Vlčáka! On bude jezdit! Kdyby jste nenacpali dodávku chlastem a žrádlem, tak by motorku přivezl!
Sežeňte mu vlek na mašinu a budete koukat! dokonce si ji sám z vleku sundá, aby na srazu stála s ostatníma, teda nahoru mu už ji musíme nandat sami, bo v něděli by ho grisátko vždy snadno přepralo ![]()
Ha ,tak Vlčák má doma Griso ladem?A já včera z nouze trápil tátovu Jawa 250 typ 353. ![]()
Mám to doma
,najeto prvních 100 Km. -SUPER-
Tak tedy gratulace a užívej si dokud můžeš, já si teď zrovna užívám sádry. A kdy sednu na MG ještě není jisté, snad ještě letos.
Mám to doma
Velká gratulace Radku!!!
Doufám že tě někde nahmatáme na našich Guzzích akcích.
Přeji spoustu nopakovatelných zážitků!!
Jirka
Guzzi forever!!
Tak tedy gratulace a užívej si dokud můžeš, já si teď zrovna užívám sádry. A kdy sednu na MG ještě není jisté, snad ještě letos.
Padre, tzn. že do Morterone jedeš doprovodným autem či jak? Hlavně neříkej, že nejedeš, to raději seženem tu sajdu, protože jako tlumočník, duchovní opora, kamarád, vyslanec klubu atd. jsi nepostradatelný na této akci!!!
Rád čtu o své nepostradatelnosti - stoupá mi sebevědomí!
Do Morterone prostě musím, jen ještě nevím jak, ale mooooooooooooooooc chci.
Rád čtu o své nepostradatelnosti - stoupá mi sebevědomí!
Do Morterone prostě musím, jen ještě nevím jak, ale mooooooooooooooooc chci.
To se ukáže, jak moc chceš, budu ti držet palce
Radek napsal:Mám to doma
Velká gratulace Radku!!!
Doufám že tě někde nahmatáme na našich Guzzích akcích.
Přeji spoustu nopakovatelných zážitků!!
JirkaGuzzi forever!!
S akcemi počítám a zúčastním se rád :-.Jinak krom bolavé pr.,zadnice jsem nadšen Jooo GUZZI to je zážitek!:-:-:-
Stránky 1
Copyright © 2012 Moto Guzzi Club Bohemia | Postaveno na PunBB | CZ a SK