26

Re: Zadní taška na moto - klobása

GrisoSE napsal:

a jak na ty opravy? dá se to namíchat..? protože ty kódy budou asi dost unikátní. je to vygůglený z US guzzi webu. Nebo nechat stříknout celý díl? nebo objednat nový..?

Ahoj, já jsem nechával loni lakovat přední blatník.
Moje červená bude asi "jednodušší" než ta krásná zelená, ale to je vedlejší.
Měl jsem to u jednoho moc šikovného lakýry který si s odstínem poradil i bez znalosti kódu barvy, řeší to nějakým tím spektrometrem nebo čím a pohoda :-)
Nechal jsem ho nalakovat celý, podle mě je to lepší než dělat rozstřik, pro lakýru je to méně práce, takže ani výsledná cena není výrazně vyšší..
No a už se tam chystám znovu, Breva má opět bebí :-(
Kdybys chtěl, pošlu kontakt, stačí říct.
Je to Dvůr Králové nad Labem, mám to sice z ruky, ale byl jsem opravdu spokojen.

27

Anebo to poresit nalepeckama s guzzima slepicema..? Mate nekdo? Co nejmensi..? Aspon na dobu, nez to pujde do lakovny.

28

jediný co vim, že ten zadní plast stojí necelých 10 000kč, tak bude asi levnější ho nechat láknout...

Naposledy upravil: malina (03-08-2011 07:35:28)

29

O kterém plastu je řeč?
Já mám po crashi prasklý podsedlový plast, počítám s tím že to nechám jen zavařit, ale že by byl nový kus až takhle drahý? :-(
Koukám že na otloukání zlatá rejže :-D

30

dva_hrnce napsal:

O kterém plastu je řeč?
Já mám po crashi prasklý podsedlový plast, počítám s tím že to nechám jen zavařit, ale že by byl nový kus až takhle drahý? :-(
Koukám že na otloukání zlatá rejže :-D

o podsedlovém plastu, ve kterém je zámek k podsedlovce. Je to jeden díl a jelikož ho mám od bouračky zničený vím cenu z Aspiritu. Bude to nejspíš v laku.

31

Malino, tys to někde složila? No nekecej! Co se stalo?

Až uvidíš žluté grísko, budu asi někde blízko.

32

Pavlik napsal:

na Italmotu. Byli jsme v Plzni a pan Superblb mi nacouval do motorky. Spletl si jedničku se zpátečkou.
Celková kalkulace dílů 20 000,- Kč.
Pojišťovna na základě expertního posudku zřejmě odmítne plnit.
Motorka je jen škráblá, ale zrovna ten plast je nejdražší poskozený díl.

33

malina napsal:
Pavlik napsal:

na Italmotu. Byli jsme v Plzni a pan Superblb mi nacouval do motorky. Spletl si jedničku se zpátečkou.
Celková kalkulace dílů 20 000,- Kč.
Pojišťovna na základě expertního posudku zřejmě odmítne plnit.
Motorka je jen škráblá, ale zrovna ten plast je nejdražší poskozený díl.

Jó, Plzeň je holt drsný město :-) Držím palce, aby to dobře dopadlo. Proč by pojišťovna neměla plnit?

34

heh to auto řídil američan s Vysočan :-D
No hele zatim to není jistý, ale je to doporučení od "experta". Údajně jsem díly byly poškozené již před nehodou. Stojánek třeba :-D ten si jen tak ohneš rukou...
Díky, dám vědět.
J.

35

malina napsal:

heh to auto řídil američan s Vysočan :-D
No hele zatim to není jistý, ale je to doporučení od "experta". Údajně jsem díly byly poškozené již před nehodou. Stojánek třeba :-D ten si jen tak ohneš rukou...
Díky, dám vědět.
J.

Co je to za nesmysl? Jaké doporučení od jakého experta? Vůbec se s nima nemaž a rouvnou pohroz, že to dáš k soudu. Svědky nehody máš? svědky, nebo fotky motorky z Italmota před tím máš? Tak není co řešit.

36

Tebe navíc nezajímá pojišťovna, ale škůdce...tj. Superblb. Uplatňuj to přes pojišťovnu a současně i u něho. Pokud nezaplatí pojišťovna z havariky nebo jeho oddpovědnostní za škodu, tak to to zaplatí přímo on. Je samozřejmě třeba prokázat, že Ti škodu způsobil a v jaké výši. Záznam o nehodě jste provedli? PČR u toho asi odmítla asistovat kvůli výši škody takže žádný zápis není? Svědci? Fotky?

37

já samozřejmě od pčr zápis mám, nějaký fotky taky, svědky taky. Co ze sebe vymáčk "pan expert" se mi nelíbí a teď jen čekám jak na to zareaguje pojišťovna..
A na kolik je rozumný soudit se s pojišťovnou?

38

proč s pojišťovou..? se škůdcem. pokud to nezaplatí...pojišťovna je jeho starost. ta kryje jen jeho odpovědnost za škodu. pokud se vymluví pojišťovna, zavedená na vybírání peněz, nikoli na vyplácení a budeš schopen škodu prokázat uplatníš ji proti škůdci, a třeba i před soudem.