1

Téma: Zadní taška na moto - klobása

takže komu se, stejně jako mě líbila taška, co měla Veronika na sraze, může zakoupit zde:

http://www.sumotobrno.cz/zadni-tasky-rearbagy,166.html

;-)

2

Re: Zadní taška na moto - klobása

to je krásné jelítko big_smile já chci takýýýý, teda až budu velkej a budu mít taky kryso smile

MOTO GUCCI  أفضل حقيبة يد   MOTO GUZZI V7 RACER   أفضل دراجة

3

jenže moje Griso pitcho už jedno jelito vozí, tak nevím, nevím, jestli by zvládlo i další:)))))

Moto Gucci forever aneb bez kvalitní kabelky nikam nejedu....

4

Petas napsal:

to je krásné jelítko big_smile já chci takýýýý, teda až budu velkej a budu mít taky kryso smile

Dvě jelita by se, dle mého, na to obrovský Griso pičo nevešla :-D  :-P

5

Ale pěkně vy smile smile  jelita, zase budeme kritizováni že máme moc oduševnělý diskuze  smile
Noané??

Guzzi na věky a v Mandellu a nikdy jinak!! Táááááák.

6

včera dorazil "balíček" na počtu, dnes vystojím kilometrovou frontu a pak můžu podat oduševnělý report :-D ;-)

7

malina napsal:

včera dorazil "balíček" na počtu, dnes vystojím kilometrovou frontu a pak můžu podat oduševnělý report :-D ;-)

Mě by prosím hlavně zajímalo, jestli to jelito prochč nebo neprochč...:)Nemyslím tím pár kapek. Myslím tím, jestli to vydrží celodenní ceďák...Děkuji za info

8

mattua napsal:
malina napsal:

Mě by prosím hlavně zajímalo, jestli to jelito prochč nebo neprochč...:)Nemyslím tím pár kapek. Myslím tím, jestli to vydrží celodenní ceďák...Děkuji za info

o.k. fláknu ho do sprchy a udělám zátěžový test ;-)

9

Nežli tahle jitrnice, rači kulku do palice  smile  smile

10

malina napsal:
mattua napsal:
malina napsal:

o.k. fláknu ho do sprchy a udělám zátěžový test ;-)

tak ať ti to vyjde, držím palce a nezapomeň zkusit teplou a studenou

11

Na klobásy, jitrničky a veškeré další zboží firmy SUMOTO nabízíme pro členy MG Bohemia klubu slevu 10%...  podmínkou zaplacené příspěvky na letošní rok!

12

pěkně ty pane smile a kolik je sleva na 8V kriso? big_smile že bych to vzal najednou big_smile big_smile big_smile
teda, když už si konečně ode mně koupíte nádhernou norgku... někdo by mohl noane? smile

Naposledy upravil: Petas (20-06-2010 16:49:19)

13

malina napsal:

tak ve skutečnosti vypadá lépe, než na foto, docela dost velký, vnitřní pláštěnka, ale stejně bych to jistil igelitkama big_smile, v každým případě na kryso za ty peníze - SQĚLÉ !!!

14

Už jsem s klobásou něco v dešti najezdila:-). Je celkem voděodolná, a když to jistím igelitkama, mám věci sušší než Petr v kufrech Brevy:-). Moc doporučuji.

15

Pozor, pozor,  aby se Breva náhodou nerozlobila, velrybí hněv je strašný. Ty kufry co do nich teče jak do Titaniku nejsou původně BREVÍ, ale Norgeho. Pravda ovšem je, že klobása zůstala i po 300km ve slejváku uvnitř suchá. Nebo mastná?

16

Mrtvá teta forever...žádný igelitky, žádný jištění a sucho jak na Moravě:)

17

s tema kuframa na norge to bylo tak; stoji okolo prvni norge vsichni inzenyri z fabriky a dumaji ~- jezdi perfektne, brzdi sqele, sviti nadherne, je krasna a pohodlna, silna a rychla, co s tim? je moc dokonala, rika jeden, druhy se prida, chce to malou pihu na te krasne tvaricce, treti, ten hlavni, rozhodne; hodte na ni ty kufry z aprilie, jsou taky pekne, ale aspon do nich tece... konec zvonec, dobrou...

18

jj je fakt, že v těch kufrech na Norge bývá trošku vlhko :-)
AAAAaa včera jsem zkoušela jak mi padne klobása na karkuli a je to parádní, jak prdel na hrnec!

19

Na jitrnici je třeba dobrých špejlí a správného grifu. Jinak Vám to vyteče. To dá rozum

20

podobnou věc od Givi jsem nainstaloval na zelené Griso a doškrábal si tím tak na podsedlovce. jeli jsme v dešti, sajrajt se dostal pod kurtovací podložku atd...umí někdo opravy laku zeleného Grisa..? nebo se to řeší objednávkou nalakovaného dílu z Itálie..? děkuji za info.

21

dají se k laku na Griso, resp. ke Guzzím lakům sehnat retušovací tušky? dodávají se? stejně jako k autolakům? event bych nechal něco namíchat elektronicky. Máte s takový postupem nějakou zkušeniost?

22

nebo nechat namíchat podle těchto kódů..?

Color range 2011

Nevada 750          INTERNAL USE ONLY
Diamond white       GU9032181GB901
Guzzi black         GU9032181GB902

V7 Classic          INTERNAL USE ONLY
Classic Red         (not confirmed)
Diamond white       GU9032176GB801
Guzzi black         GU9032176GB802

V7 Cafe             INTERNAL USE ONLY
Diamond white       GU9032177GB902
Legnano green       GU9032177GB901

V7 Racer            INTERNAL USE ONLY
V7 Racer            GU9032178GBA01

California Vintage  INTERNAL USE ONLY
Diamond white       GU9032584GB802
Guzzi black         GU9032584GB801

Norge GT 8v         INTERNAL USE ONLY
Diamond white       GU9032715GBA03
Titanium silver     GU9032715GBA02
Ebano black         GU9032715GBA01

Stelvio             INTERNAL USE ONLY
Luna white         
Guzzi black         GU9032759EUA03

Stelvio NTX         INTERNAL USE ONLY
Black               GU9032760EUA01

Griso 8v            INTERNAL USE ONLY
Diamond white       GU9032437GB702
Guzzi black         GU9032439GBA01

Griso 8v SE         INTERNAL USE ONLY
Tenni green         GU9032440GBA01

1200 Sport          INTERNAL USE ONLY
Titanium silver     GU9032708GB802
Guzzi black         GU9032708GB801

1200 Sport ABS      INTERNAL USE ONLY
Titanium silver     Guzzi black

MGS-01              INTERNAL USE ONLY
Racing red          GU9032430EU401

23

Pěkně ty :-) no tomu říkám odkaz a dobré informace§
Díky ti za to kamaráde ;-)
Jirka

24

a jak na ty opravy? dá se to namíchat..? protože ty kódy budou asi dost unikátní. je to vygůglený z US guzzi webu. Nebo nechat stříknout celý díl? nebo objednat nový..?

25

Čus fšichni, jelito vypadá luxusně. Řešil jsem to zrovna nedávno a nakonec zvítězil magnetický (!!!) tankvak Kappa, který krásně chytne na grisí rám a drží jak židovská víra, plus jsem koupil za pětikilčo "loďák" v Bikerscrownu. Tam bude sucho vždycky.

Mimochodem, ten tankvak moc doporučuju. Já ho kupoval v Žebráku. Ze začátku, nebo když do něj dám počítač, tak jsem ho ještě jistil popruhem, ale není to potřeba. Fakt do drží suprově, na tankování se to nechá odklopit. Má samozřejmě i pláštěnku, kdyby hodně lilo, ale jel jsem s tím v mírným dešti a uvnitř nebylo po vlhku ani památky.

Naposledy upravil: Pavlik (01-08-2011 09:57:24)

Až uvidíš žluté grísko, budu asi někde blízko.