Téma: Zadní taška na moto - klobása
takže komu se, stejně jako mě líbila taška, co měla Veronika na sraze, může zakoupit zde:
http://www.sumotobrno.cz/zadni-tasky-rearbagy,166.html
;-)
Diskusní fórum sdružení příznivců motocyklů značky Moto Guzzi
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Moto Guzzi Club Bohemia » Technické informace, díly, servis, zkušenosti, ladění atd. » Zadní taška na moto - klobása
takže komu se, stejně jako mě líbila taška, co měla Veronika na sraze, může zakoupit zde:
http://www.sumotobrno.cz/zadni-tasky-rearbagy,166.html
;-)
to je krásné jelítko
já chci takýýýý, teda až budu velkej a budu mít taky kryso ![]()
jenže moje Griso pitcho už jedno jelito vozí, tak nevím, nevím, jestli by zvládlo i další:)))))
to je krásné jelítko
já chci takýýýý, teda až budu velkej a budu mít taky kryso
Dvě jelita by se, dle mého, na to obrovský Griso pičo nevešla :-D :-P
Ale pěkně vy
jelita, zase budeme kritizováni že máme moc oduševnělý diskuze ![]()
Noané??
včera dorazil "balíček" na počtu, dnes vystojím kilometrovou frontu a pak můžu podat oduševnělý report :-D ;-)
včera dorazil "balíček" na počtu, dnes vystojím kilometrovou frontu a pak můžu podat oduševnělý report :-D ;-)
Mě by prosím hlavně zajímalo, jestli to jelito prochč nebo neprochč...:)Nemyslím tím pár kapek. Myslím tím, jestli to vydrží celodenní ceďák...Děkuji za info
malina napsal:včera dorazil "balíček" na počtu, dnes vystojím kilometrovou frontu a pak můžu podat oduševnělý report :-D ;-)
Mě by prosím hlavně zajímalo, jestli to jelito prochč nebo neprochč...:)Nemyslím tím pár kapek. Myslím tím, jestli to vydrží celodenní ceďák...Děkuji za info
o.k. fláknu ho do sprchy a udělám zátěžový test ;-)
Nežli tahle jitrnice, rači kulku do palice
![]()
mattua napsal:malina napsal:včera dorazil "balíček" na počtu, dnes vystojím kilometrovou frontu a pak můžu podat oduševnělý report :-D ;-)
o.k. fláknu ho do sprchy a udělám zátěžový test ;-)
tak ať ti to vyjde, držím palce a nezapomeň zkusit teplou a studenou
Na klobásy, jitrničky a veškeré další zboží firmy SUMOTO nabízíme pro členy MG Bohemia klubu slevu 10%... podmínkou zaplacené příspěvky na letošní rok!
pěkně ty pane
a kolik je sleva na 8V kriso?
že bych to vzal najednou
![]()
teda, když už si konečně ode mně koupíte nádhernou norgku... někdo by mohl noane? ![]()
Naposledy upravil: Petas (20-06-2010 16:49:19)
tak ve skutečnosti vypadá lépe, než na foto, docela dost velký, vnitřní pláštěnka, ale stejně bych to jistil igelitkama
, v každým případě na kryso za ty peníze - SQĚLÉ !!!
Už jsem s klobásou něco v dešti najezdila:-). Je celkem voděodolná, a když to jistím igelitkama, mám věci sušší než Petr v kufrech Brevy:-). Moc doporučuji.
Pozor, pozor, aby se Breva náhodou nerozlobila, velrybí hněv je strašný. Ty kufry co do nich teče jak do Titaniku nejsou původně BREVÍ, ale Norgeho. Pravda ovšem je, že klobása zůstala i po 300km ve slejváku uvnitř suchá. Nebo mastná?
Mrtvá teta forever...žádný igelitky, žádný jištění a sucho jak na Moravě:)
s tema kuframa na norge to bylo tak; stoji okolo prvni norge vsichni inzenyri z fabriky a dumaji ~- jezdi perfektne, brzdi sqele, sviti nadherne, je krasna a pohodlna, silna a rychla, co s tim? je moc dokonala, rika jeden, druhy se prida, chce to malou pihu na te krasne tvaricce, treti, ten hlavni, rozhodne; hodte na ni ty kufry z aprilie, jsou taky pekne, ale aspon do nich tece... konec zvonec, dobrou...
jj je fakt, že v těch kufrech na Norge bývá trošku vlhko :-)
AAAAaa včera jsem zkoušela jak mi padne klobása na karkuli a je to parádní, jak prdel na hrnec!
Na jitrnici je třeba dobrých špejlí a správného grifu. Jinak Vám to vyteče. To dá rozum
podobnou věc od Givi jsem nainstaloval na zelené Griso a doškrábal si tím tak na podsedlovce. jeli jsme v dešti, sajrajt se dostal pod kurtovací podložku atd...umí někdo opravy laku zeleného Grisa..? nebo se to řeší objednávkou nalakovaného dílu z Itálie..? děkuji za info.
dají se k laku na Griso, resp. ke Guzzím lakům sehnat retušovací tušky? dodávají se? stejně jako k autolakům? event bych nechal něco namíchat elektronicky. Máte s takový postupem nějakou zkušeniost?
nebo nechat namíchat podle těchto kódů..?
Color range 2011
Nevada 750 INTERNAL USE ONLY
Diamond white GU9032181GB901
Guzzi black GU9032181GB902
V7 Classic INTERNAL USE ONLY
Classic Red (not confirmed)
Diamond white GU9032176GB801
Guzzi black GU9032176GB802
V7 Cafe INTERNAL USE ONLY
Diamond white GU9032177GB902
Legnano green GU9032177GB901
V7 Racer INTERNAL USE ONLY
V7 Racer GU9032178GBA01
California Vintage INTERNAL USE ONLY
Diamond white GU9032584GB802
Guzzi black GU9032584GB801
Norge GT 8v INTERNAL USE ONLY
Diamond white GU9032715GBA03
Titanium silver GU9032715GBA02
Ebano black GU9032715GBA01
Stelvio INTERNAL USE ONLY
Luna white
Guzzi black GU9032759EUA03
Stelvio NTX INTERNAL USE ONLY
Black GU9032760EUA01
Griso 8v INTERNAL USE ONLY
Diamond white GU9032437GB702
Guzzi black GU9032439GBA01
Griso 8v SE INTERNAL USE ONLY
Tenni green GU9032440GBA01
1200 Sport INTERNAL USE ONLY
Titanium silver GU9032708GB802
Guzzi black GU9032708GB801
1200 Sport ABS INTERNAL USE ONLY
Titanium silver Guzzi black
MGS-01 INTERNAL USE ONLY
Racing red GU9032430EU401
Pěkně ty :-) no tomu říkám odkaz a dobré informace§
Díky ti za to kamaráde ;-)
Jirka
a jak na ty opravy? dá se to namíchat..? protože ty kódy budou asi dost unikátní. je to vygůglený z US guzzi webu. Nebo nechat stříknout celý díl? nebo objednat nový..?
Čus fšichni, jelito vypadá luxusně. Řešil jsem to zrovna nedávno a nakonec zvítězil magnetický (!!!) tankvak Kappa, který krásně chytne na grisí rám a drží jak židovská víra, plus jsem koupil za pětikilčo "loďák" v Bikerscrownu. Tam bude sucho vždycky.
Mimochodem, ten tankvak moc doporučuju. Já ho kupoval v Žebráku. Ze začátku, nebo když do něj dám počítač, tak jsem ho ještě jistil popruhem, ale není to potřeba. Fakt do drží suprově, na tankování se to nechá odklopit. Má samozřejmě i pláštěnku, kdyby hodně lilo, ale jel jsem s tím v mírným dešti a uvnitř nebylo po vlhku ani památky.
Naposledy upravil: Pavlik (01-08-2011 09:57:24)
Copyright © 2012 Moto Guzzi Club Bohemia | Postaveno na PunBB | CZ a SK