1

Téma: Diagnostika 1200sport

nazdar všichni, hledal jsem tady na foru, ale nemůžu to nikde najíd tak prosím o radu. Kde bych zjistil co znamená které číslo závady na diagnostice motorky?

2

Re: Diagnostika 1200sport

Ahoj Ondro,
našel jsem ho pošli mi mail a já ti to přepošlu jo?
Ciao Jirka

Guzzi na věky a v Mandellu a nikdy jinak!! Táááááák.

3

čau Jirko to je super smile
email: ondrej.z@centrum.cz

dík moc

4

Závada na Guzzi? Nevěřím...:)))

Moto Gucci forever aneb bez kvalitní kabelky nikam nejedu....

5

mattua napsal:

Hele ,hele nech si toho jo, zase!
Podívej se na jiné třeba 47 tis bez větší závady. Jo chlapy Breva je holt Breva!!
Ciao Jirka  smile

6

mattua napsal:

já nevím komu jel před dovolenou mechanik až do domu, hihi :-)

7

tak to taky nevím....To jsou jenom hanebné pomluvy a nepodložené spekulace:)))))))

8

smile))))  Ty kaňoure jeden!!  A co ty blinkry dobrý ne sice z Ducáti ale pěkné!

9

Hele blinkry dobry,ale za hroznej randal a nejsem si jistej,ze budou vypadat dobre kamo....ale zaslechl jsem neco jako 4tis a to je skoro provokace:-))))). To i za rizomi dam min....

Riantini napsal:

smile))))  Ty kaňoure jeden!!  A co ty blinkry dobrý ne sice z Ducáti ale pěkné!

Naposledy upravil: mattua (04-09-2010 13:03:01)

10

Ony jsou ty závady jen naoko, já pořád z diagnostiky mažu olejové čidlo a imobilizér.. A Breva startuje, jede a maže bez problémů, už 41 tis. km :-)

Jirko, chtěl jsem tě letos s těma km dohnat, ale asi už to nestihnu, dnes ráno jsem cestou do práce málem zmrznul.. :-(

11

dva_hrnce napsal:

Ony jsou ty závady jen naoko, já pořád z diagnostiky mažu olejové čidlo a imobilizér.. A Breva startuje, jede a maže bez problémů, už 41 tis. km :-)

Jirko, chtěl jsem tě letos s těma km dohnat, ale asi už to nestihnu, dnes ráno jsem cestou do práce málem zmrznul.. :-(

Ahoj Dvoj Hrnče, já to taky vždy vymažu ale nic se nedějě pořád to šlape jak hodinky.
Jen jsem předevčírem vyměnil přední gumu Mezeler Z6 Roadtec za Pirelli Diablo Rosso a ejhle jiná motorka, zatáčí a poslouchá a nevlní se prostě paráda. A destičky taky to chce jiné, měl sem pořád pocit že to málo brzdí a občas píská a dal sem tam teď Sintrové a paráda krásně to brzdí. Takže doporučuji pánové desky a gumy a je to jiné svezeníčko  :-)
Jirka
Jinak s těma km je to letos mizerný žádné zahraničí jen čechy, nuda , nuda , šeď , šeď.

12

Hele a co si povíme až vaše motocykly budou mít nalítáno 106tis.km jako moje babička,zatim se tam měnili gufera,náplně,těsnění atd..zdar kamarádi  big_smile

Idea Uno  T5

13

Jéje to tu dlouho nebylo smile smile
Moje Breva je z roku 2006 a mám najeto 48 tis km. A šlape jak hodinky a neměnil bych!
Nové Gůzzi jsou spolehlivé neboj kámo smile

14

smile:):):):) Jakub by asi nesouhlasil......:))))

...ale já tedy rozhodně ano. Teda až na pár dětských nemocí:)))

Riantini napsal:

Jéje to tu dlouho nebylo smile smile
Moje Breva je z roku 2006 a mám najeto 48 tis km. A šlape jak hodinky a neměnil bych!
Nové Gůzzi jsou spolehlivé neboj kámo smile

15

Riantini> Ahoj ahoj, já letos taky jen čr.. sad
Jednou jsem pravda zabloudil do polska, ale hned jsem z tama vypad.. smile

jinak letos 11.tis a ještě něco přibyde, takže spokojenost, i když jsem chtěl 15..

měl jsem vpředu krom z6 tuším m3 a teď jsem obul pirelli angel která byla za dobrou..  Jinak po experimentech vzadu se Stradou, corsou III apod. jsem se k té z6 vrátil, vyhovuje vlastnostmi i výdrží..

ono každé přezutí do novéhu nakopnou vlastnosti moto nahoru smile

Mittwoch> když na to nezapomenu, tak dám v zhruba v roce 2017 vědět big_smile

Naposledy upravil: dva_hrnce (21-09-2010 15:11:16)

16

Vpředu Dunlop Qualifier II a vzadu Dunlop Sport Max a maximální spokojenost. Obzvlášť ta sport maxa je luxus.
ke kilometrům se radši nevyjadřuju nebo budu já i moje peněženka plakat:((((((