Téma: tady to zase zije....
...ani to forum nestiham.sledovat...:-))))))))
Diskusní fórum sdružení příznivců motocyklů značky Moto Guzzi
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
...ani to forum nestiham.sledovat...:-))))))))
Tak sem kurňa něco napiš ne!!!
My co chdíme do večera do práce občas nemáme čas ani sem psát ty trumpeto ![]()
A jak bylo na Harlejáckym srazu?
Prej si gumoval na sále tu drahou Dunlopku za 2500 kč
)))))))
Chodíte do práce jo?Ale když se za Tebou člověk staví, tak si zrovna na dovče:))))
A k těm nepodloženým pomluvám se nebudu vyjadřovat....:))))
...a negumoval jsem, to jsem dostal zakázaný, hned co jsem s mazlíkem za drobné pomoci přátel dobré pohody vyhupsnul těch 16 schodů nahóru:))))
Chodíte do práce jo?Ale když se za Tebou člověk staví, tak si zrovna na dovče:))))
...a negumoval jsem, to jsem dostal zakázaný, hned co jsem s mazlíkem za drobné pomoci přátel dobré pohody vyhupsnul těch 16 schodů nahóru:))))
No jen aby kámo známe to
))
Dovolená jeden den v týdnu jo? To je tede mazec no! Děkuju pěkně
)))
no a nějaký fotky třeba?
e-e, já tedy nemám
To je tedy materiál
)
A nebyl náhodou někdo v Kolíně n.R na výstavě?
Že by sem napsal?
Prý tam bylo úplně prd ale co kdyby ![]()
mám jen video, ale to je neprezentovatelné. Petr by mi pak nechtěl uznat záruku:))))))))))))))))))))
To je tedy matriál
)
mám jen video, ale to je neprezentovatelné. Petr by mi pak nechtěl uznat záruku:))))))))))))))))))))
Riantini napsal:To je tedy matriál
)
hoď to sem, stejně ti do Liberce jezdí opravovat Grisíka prezident ;-)
mattua napsal:mám jen video, ale to je neprezentovatelné. Petr by mi pak nechtěl uznat záruku:))))))))))))))))))))
)
No no no no!
JR napsal:mattua napsal:mám jen video, ale to je neprezentovatelné. Petr by mi pak nechtěl uznat záruku:))))))))))))))))))))
No no no no!
opravovat ???
neni možnýýýý ![]()
Nebudu to komentovat...takhle střílet do vlastních řad:((( A zrovna Ty?No tak to pardooooon:)))))
mattua napsal:mám jen video, ale to je neprezentovatelné. Petr by mi pak nechtěl uznat záruku:))))))))))))))))))))
)
Nebudu to komentovat...takhle střílet do vlastních řad:((( A zrovna Ty?No tak to pardooooon:)))))
JR napsal:mattua napsal:mám jen video, ale to je neprezentovatelné. Petr by mi pak nechtěl uznat záruku:))))))))))))))))))))
a pak že to tu nežije!
Tak to by mě zajímalo, co jsi tam vyváděl?
dej sem link a nedělej... horší než tady, to být nemůže! teda snad
Parta borců vytlačí R1 na silnici, nahodí, jednomu z nich (všichni tričko, šortky, sandále - rukavice a helmu neznají) to pomůžou rozjet na jedničku a když hned nespadne, začne plynulými pohyby plynu vytáčet motor do omezovače, třeba 30x za sebou... spokojeně se dívaj, jak všichni na ně čumí
jsem čekal kdy omylem při tom tůrování pustí spojku a bude následovat zrychlení motorky z nuly do pádu, teda to už bez něho, bohužel nic, jsou opatrní čmoudíci ![]()
Stránky 1
Copyright © 2012 Moto Guzzi Club Bohemia | Postaveno na PunBB | CZ a SK