1

Téma: Nová přístrojovka - ukazatel teploty motoru?

Tak se přehrabuji netem a našel jsem obrázek této přístrojovky: http://www.motorcycledaily.com/2003/09/ … eva_v1100/

nevíte někdo co je to zač? nový model?

zaujala mě hlavně teplota (zřejmě motoru) u vzducháče??

a dále spodní polovina displaye, to je nějaká guzzí navigace bo co?

Jinak barvička budíků pěkná - nelaboroval už někdo s výměnou pozadí?

Je to rozebiratelné a hlavně - bude přístrojovka po tomto zásahu těsnit?

Ach jo, zima je dlouhá sad

Naposledy upravil: dva_hrnce (08-01-2011 12:32:11)

2

Re: Nová přístrojovka - ukazatel teploty motoru?

dva_hrnce napsal:

Tak se přehrabuji netem a našel jsem obrázek této přístrojovky: http://www.motorcycledaily.com/2003/09/ … eva_v1100/

nevíte někdo co je to zač? nový model?

zaujala mě hlavně teplota (zřejmě motoru) u vzducháče??

a dále spodní polovina displaye, to je nějaká guzzí navigace bo co?

Jinak barvička budíků pěkná - nelaboroval už někdo s výměnou pozadí?

Je to rozebiratelné a hlavně - bude přístrojovka po tomto zásahu těsnit?

Ach jo, zima je dlouhá sad

Ahoj Dva hrnky,
hele tohle je přístrojovka z prvních fotek co Guzzi vypustila do světa a takhle původně měla přístrojovka vypadat na Brevě. Ale je to jen prototip a tahle přístrojovka nikdy nefungovala.
Ale je dobrá no.
A u vzducháče se teplota motoru udává a nebo ještě raději teplota oleje. Neb to je nejpřesnější údaj o tom jak vlastně je teplej motor. A i u Guzzin je čidlo na teplotu motoru, tedy přesněji ,, hlavy,, ale jde jen do řídící jednotky a ta už si podle toho nastavuje to co potřebuje, předstih, bohatost atd.
Přemýšlím že si tam dam teploměr oleje, ale ješte jsem nenašel nějaký pěkný co by se na Brevu hodil.
Tak kdyby jste někdo něco pěkného našel tak to sem vražte, prosím
Díky moc a ciao
Jirka

Guzzi na věky a v Mandellu a nikdy jinak!! Táááááák.

3

Re: Nová přístrojovka - ukazatel teploty motoru?

Ahoj Jirko,
díky za objasnění, Ty víš všechno :-)

Nad teploměrem oleja jsem taky uvažoval, ale údajně je ten motor většinou prý stejně "podchlazenej" pokud se člověk necourá někde v zápchě velkoměsta a přejezd Albánských hor zvládla Breva bez problémů - 35°C ve stínu a 30km na 1. rychl. stupeň do kopca - takže od té doby to nějak moc neřeším, protože drsnější podmínky asi jen tak nezažije a když přežila tohle, přežije všechno big_smile

Ale kdyby se přeci jen nějaký hezký objevil, tak budu též vděčný za odkaz, přeci jen by to bylo hezčí než ten plastšpunt smile