1

Téma: Co říkáte na představené nové modely?

Ahoj přátelé Guzzáci,
tak nějak mi to nedá a musím se vás zeptat co říkáte na nově představené modely California 1400 a V7 Scrambler?
Čekám od vás, názory, nápady, komentáře, jestli jsme na tom stejně.
Díky  Jirka

Guzzi na věky a v Mandellu a nikdy jinak!! Táááááák.

2

Re: Co říkáte na představené nové modely?

Jsem nadšenej! Je dobře, že do vývoje tečou peníze. Motorky sice ukázali jen na pět minut a z padesáti metrů ale jinak jsou skoro připravený. Californie sice není můj šálek kávy ale snad bych si dal i říct! Těším se na  ty dva zbývající kousky. Že by v Miláně?? Hezky nám to servírujou...

3

Jo jo Peťo, pěkné. jen sem zvědav na tu Kachnu co to bude zač až s tím vyjdou.
Jirka

4

Pánové,nedá mi to,abych neragoval,tak tedy,ještě předevčírem jsem neustále pokukoval po Triumphu scramblerovi.....................nyní jsem dosti na vážkách,pro triumpha hraje jen ta cena,přece jenom je dostupnější,již se tři-čtyři
roky vyrábí......ale na druhou stranu,vyrazit si pro novou guzzinku do Sušice......Petr

5

V7 je trefa za málo úsílí, ale  Californie se mi podle první fotografie vyloženě nelíbí. To vykrojení nádrže, boky. Soudím jen z jedné foto, ale myslím že tahle motorka se bude buďto líbit a nebo vůbec. Snad naživo to bude něco jiného.

6

Jo na živo je to přeci jen trochu jiné. A většinou to ještě pozmění a upraví, jako třeba Slevio.
Ale je vidět že se snaží a peníze tečou do vývoje. To je důležité.
Díky všem za názory.
Dík Jirka

7

všecky californie vypadaj na fotkách divně ale čtrnáctistovka by mohla bejt drak a jestli je pravda ten tříventil, tak by mohla mít i bezva zvuk
akorát se něco proslýchá o vodníku, to se mi moc nelíbí...

8

Ahoj,z V7 Scrambler jsem vyloženě nadšený,jen je mi líto,že nemá nějakého toho šimla navíc...

Nová kačena by se mi  také líbila-nebýt v bílé barvě,osobně bílou prostě nemusím smile

Ale hlavní je,že vůbec s novými modely vyrukovali,těším se,až je uvidím "naživo"!!!

Vašek

Griso 850