Téma: ANNÍN, KEBLOV – odjezdy z Prahy

Ciao, o víkendech po Velikonocích se konají stěžejní guzzácké akce:

17.jarní sraz Moto Guzzi v Anníně, čili „Mekka všech českých guzzistů“
a
4. VATIKÁNSKÁ v Keblově, čili jarní požehnání motorkářům a jejich motocyklům všech značek – což je letos taky jediná (a tudíž i největší) akce pořádaná MGCB.

Bližší údaje o obou jsou na webu v kalendáři akcí. Do Annína i Keblova budu odjíždět v sobotu. Pokud někdo nevymyslí lepší místo a čas odjezdu z Prahy, k němuž bych se přidal, Pražákům a blízkým Středočechům nabízím:

Odjezd do Annína – sobota 30.4.2011 v 8.45-9.00 z parkoviště benzinky OMV na Strakonické za mostem Inteligence (GPS 50-01-20S a 14-23-37V). Předpokládaná trasa: po R4 do Milína, pak Březnice, Bělčice, Lnáře, Horažďovice, Sušice, Annín.

Odjezd do Keblova – sobota 7.5.2011 v 9.45-10.00 z parkoviště McD u benzínky OMV na Jižní spojce (GPS 50-02-02S a 14-26-31V). Předpokládaná trasa: Krč, po staré Benešovské Benešov, Vlašim, Keblov.

Zdraví Zbyněk

2

Re: ANNÍN, KEBLOV – odjezdy z Prahy

Vatikánskou ještě nevím, kdy pojedu, ale do Annína pojedu už v pátek, kdyby někdo chtěl jet z Prahy společně, budu rád, místo odjezdu a čas je mi celkem jedno...

MOTO GUCCI  أفضل حقيبة يد   MOTO GUZZI V7 RACER   أفضل دراجة

3

Zdar,
Tak já bych se na cestu do Annína rád přidal, zřejmě se mnou ještě dva (takže 3 x V11 z Roudnice), pokud to není problém.
Michal

Bezva, Michale,
bude to veselejší, jet ve skupině. Tak v 9 odjezd od té pumpy.
Těším se - Zbyněk

5

Ok, domluveno, okolo osmé vyrazíme z Rce, takže do devíti bychom tam měli v pohodě být. Michal

6

A skromný dotaz , kolik se tam obvykle sejde lidí? já že dle info z kempu je ubytovací kapacita plná, tedy přes 200 lidí, je to možné?

Na to Ti snad odpoví někdo zasvěcenější. Já tam jedu poprvé, ale vím, že to je nejstarší a největší značkový guzzí sraz v tuzemsku, kam všichni skalní guzzisté jezdí každoročně. Takže když vyjde počasí, jistě tam bude plno.

8

Michal neboj.Dobrých lidí se vleze všude dost.Akorát to spaní už je asi dávno obsazené.Takže stan.Tak 3 V 11 RC z Roudnice Paráda.Pokecáme

9

Já vyrážím v pátek nejdříve v 16.00 z Ústí nad Labem. Pojedu s batůžkem :-)směr Most, Žatec, Plzeň atd. Pokud pojedete také v pátek, rád změním trasu!! Ciao

Michal napsal:

Zdar,
Tak já bych se na cestu do Annína rád přidal, zřejmě se mnou ještě dva (takže 3 x V11 z Roudnice), pokud to není problém.
Michal

10

limba napsal:

Já vyrážím v pátek nejdříve v 16.00 z Ústí nad Labem. Pojedu s batůžkem :-) směr Most, Žatec, Plzeň atd. Pokud pojedete také v pátek, rád změním trasu!! Ciao

Pokud by se vám to hodilo, tak pojeďte s námi, nebo se můžeme potkat po cestě...

PÁTEČNÍ ODJEZD - PRAHA A OKOLÍ
Sraz 17.30 na benzínce OMV na Strakonické u Chuchle ( 50°1'20.333"N, 14°23'36.49"E ), trasa stejná jako pojede Zbyněk v sobotu (R4, Milín, Březnice, Horažďovice, Sušice, Annín)
Dejte vědět, kdo pojede v pátek! 608970779 Petr
Zatím jedeme ve dvou nebo ve třech...

Naposledy upravil: Petas (27-04-2011 10:41:56)

11

O.K. Měním trasu :-). V 17.30 bych tam měl být, pokud souhlasí uvedené souřednice :-). V případě komplikací si ukládám tel. číslo na Petra.
Ciao v pátek.

12

snad souhlasí smile je to po výjezdu z prahy po strakonické na pravé straně druhá benzínka, první je myslím Robin Oil, potom je OMV je to už u Chuchle... Klidně chvíli počkáme, když nebudete stíhat, stačí napsat, zavolat... Tak zítra!!!

13

Jasně, že souhlasí :-). Z Ústí n.L. vyjíždím v 16.00 a podle navigace to bude trvat cca 1,5 hod. Budíky mi už ukazují :-) (Tachometr Breva 1100), tak pokud nenastane nějaká nepředvídatelná situace, jsme tam v 17.30.
Tak zatím Ciao

14

Tak pokud se nic neposere nebo nezmění, tak trochu měníme čas odjezdu z Rce ze soboty na pátek, budem odjíždět okolo 16 hod a na OMW se stavíme také, popř. k někomu připojíme.
Takže Zbyňkovi se za tu domluvenou sobotu omlouvám

V pohodě, já tam prostě v sobotu cca 8.45-9.00 budu a pokud nikdo další nepřijede, vyrazím po 9-té do Annína sólo.
Za mlada jsem coby svobodný chlapec taky odjížděl na srazy už v pátek, jenže teď po létech už to doma nevysvětlíš ... zvlášť, když hned za týden je Keblov smile

16

Vloni to bylo super, ale letos se do Anína neurvu...:-(. Ale zase jsem nebyl na Vatikánské a tam pevně doufám dorazím...:-)

Moto Gucci forever aneb bez kvalitní kabelky nikam nejedu....

17

Já dorazim v sobotu odpoledne,těší se někdo na mě?? big_smile

Idea Uno  T5

18

Mittwoch napsal:

fšichni ;-)

19

Tak koukám, že se nás dnes v podvečer nakonec scukne docela početná skupina!
Bezva, těšíme se! :-)

20

Prší, prší, jen se leje kam guzzičky pojedeme............  :-) Nás to ale neodradí!!!!! V Ústí n.L. i bouřka. To je paráda. :-)

21

Mittwoch napsal:

EEEEE frateli, musíš dorazit, aby byl klub polámaných orlů kompletní smile

22

nakonec i přes ten déšť to byla fajn akce, supr lidi!
Doufám, že se brzy zase setkáme ;-)

23

jj souhlas a dodatečně zdravím Verču s Milanem a Milanem, nějak jsem se nestihli rozloučit smile

24

dobry den,chtela bych Vas pozadat,zda-li jsou nekde uverejnena fota z letosniho srazu v campu Annin ze 30.4. ?
Mockrat dekuji za odp.
S pozdravem Sandra

Pár fotek jsem dal na http://www.motoguzziclubbohemia.cz/cs/f … 11-sobota/ , ale jsou hlavně ze Sušice a hlavně s motorkama. Třeba někdo doplní další fotky ... i s lidma smile