1

Téma: Startování MG Griso 1100

Ahoj
Potřebuji poradit. V únoru jsem dal na servis Griso do první kozí do Sušice, pak jsem motorku zaparkoval do garáže a vyjel až v dubnu. Od té doby studená motorka není schopná nastartovat bez přidání plynu a když jo tak běží tak na 500-800 ot. a sem tam chcípne.
V Sušici jsem byl a pan Průcha mi to poladil (volnoběh,podtlaky-vše za tepla) a i motorku projel a že prý je to dobrý . Ale tento víkend opět problém .Studená zase nechtěla naskočit a i chcípala. Máte nějaký nápad co by tomu mohlo být.
Benzín tankuji kvalitní, baterie OK

Děkuji za každý nápad

2

Re: Startování MG Griso 1100

Ahoj,
já za studena bez plynu také Griso nenastartuji,tedy nastaruji,ale hned chcípne a nedrží otáčky,ale stačí trocha plynu a po chvíli už drží,když jsem to chtěl nějak pořešit,bylo mi řečeno,že to Grisa dělávají a ať si na to zvyknu smile

Zvyknul jsem si... smile

Griso 850

3

No jo ,ale mě to nedělalo, co s tím ???? Nebo , že by Griso bylo jenom do tepla ??

4

zajímavé, že by to grisa dělaly a ostatní ne.. ?
Breva aktuálně na tachu 45500km, vnitřní svíce původní, vější měněny v 10tis., od té doby na ně nebylo sáhnuto a startuje na cvrk v létě, v zimě..

5

atlascopco napsal:

Ahoj
Potřebuji poradit. V únoru jsem dal na servis Griso do první kozí do Sušice, pak jsem motorku zaparkoval do garáže a vyjel až v dubnu. Od té doby studená motorka není schopná nastartovat bez přidání plynu a když jo tak běží tak na 500-800 ot. a sem tam chcípne.
V Sušici jsem byl a pan Průcha mi to poladil (volnoběh,podtlaky-vše za tepla) a i motorku projel a že prý je to dobrý . Ale tento víkend opět problém .Studená zase nechtěla naskočit a i chcípala. Máte nějaký nápad co by tomu mohlo být.
Benzín tankuji kvalitní, baterie OK

Děkuji za každý nápad

Máš 850 nebo velkou? U malý je to normální, u velký ne. smile

Naposledy upravil: Petas (25-05-2011 12:06:14)

MOTO GUCCI  أفضل حقيبة يد   MOTO GUZZI V7 RACER   أفضل دراجة

6

to budou ty chybějící svíčky u 850..  :-D

7

svíčky mi v Sušici měnily, a já si sám pak kvůli tomu startování měnil vnitřní , všechny jsou originál NGK jak má být.....že by mi v Sušici dali nějakou špatnou vnější sad  sad   asi je ještě koupím, stojí stovku, ty vevnitř byly 8x dražší a ještě se nic nezměnilo
Jo a samozřejmě mám 1100 r.v. 2006

Naposledy upravil: atlascopco (25-05-2011 15:55:45)

8

ty vnitřní jsou drahý jak kurva.. já chci udělat pokus a nechat je tam, až to přestane startovat, vyměním ty vnější který vozím pod sedlem a uvidím co se stane..
podle mě to pojede obstojně i jen na funkční vnější, ale sám jsem zvědav na rozdíl.

nejvíc mě nasral Pepa při prohlídce ve 30tis.km, furt ty vnitřní chtěl vidět, zkurvil fajfky a já tam nechal 600kč za 2 nový fajky uplně zbytečně.. roll

Naposledy upravil: dva_hrnce (25-05-2011 20:20:38)

9

Myslíš pepu frendlovskýho ????

10

asi jo, nevím jak se jmenuje, ale mechanik Pepa je tam jen jeden.. říkal jsem mu ať na ně kašle, že to startuje a jede..
Nedal si říct a nedal, tak jsem to měl dražší.
jinak jsem s ním a s celou Sušicí celkem spokojenej, ale tohle nezvlád..

11

Ty vnitřní vyměň, může se časem upálit jiskřiště které může poškodit píst nebo válec. Určitě bude levnější alternativa k origo.

12

atlascopco napsal:

svíčky mi v Sušici měnily, a já si sám pak kvůli tomu startování měnil vnitřní , všechny jsou originál NGK jak má být.....že by mi v Sušici dali nějakou špatnou vnější sad  sad   asi je ještě koupím, stojí stovku, ty vevnitř byly 8x dražší a ještě se nic nezměnilo
Jo a samozřejmě mám 1100 r.v. 2006

Myslím, že tvůj problém by se dal celkem snadno vyřešit. Když budeš chtít zavolej na tel. 602331357.

13

dva_hrnce napsal:

asi jo, nevím jak se jmenuje, ale mechanik Pepa je tam jen jeden.. říkal jsem mu ať na ně kašle, že to startuje a jede..
Nedal si říct a nedal, tak jsem to měl dražší.
jinak jsem s ním a s celou Sušicí celkem spokojenej, ale tohle nezvlád..

Ten PEPA který mi to tak "DOBŘE"  seřídil už tam asi od března není. Má štěstí.............

14

vysokej, hubenej, bez vlasů?

já ho měl celkem rád člověče, fakt jsem si nemoh celkově  na nic vážnějšího stěžovat..

15

dva_hrnce napsal:

vysokej, hubenej, bez vlasů?

já ho měl celkem rád člověče, fakt jsem si nemoh celkově  na nic vážnějšího stěžovat..

Jo to bude on, dal se do nějakýho podnikání se ženou nebo přítelkyní.......nevím přesně

Asi mu to motorky moc nešly  big_smile

Motorka opravena panem Průchou z První Kozí Sušice. Díky a budu se k nim  rád vracet, umí to nejlíp.....pepa to pravděpodobně SABOTOVAL

Zdar a všem dík Honza

Naposledy upravil: atlascopco (09-06-2011 18:20:30)