1

Téma: Quota 1100 ES

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat,zdali se už někdo setkal s tím co já:Na Quotě mě nepálí pravý válec,když odpojím levý napájení indukční cívky,tak začne pravý válec házet jiskru.Když prohodím levé napájení na pravý hází,a opačně taky.Jako kdyby snímač otáček neutáhl obě cívky.Jinak napájení cívek mi jde při zapnutí klíčku pouze po dobu natlakování benzínu čerpadlem,a pak až když začnu točit startérem.Já už si nevím rady,poraďte prosím.Petr Teplice

2

Re: Quota 1100 ES

Petr Chmátal napsal:

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat,zdali se už někdo setkal s tím co já:Na Quotě mě nepálí pravý válec,když odpojím levý napájení indukční cívky,tak začne pravý válec házet jiskru.Když prohodím levé napájení na pravý hází,a opačně taky.Jako kdyby snímač otáček neutáhl obě cívky.Jinak napájení cívek mi jde při zapnutí klíčku pouze po dobu natlakování benzínu čerpadlem,a pak až když začnu točit startérem.Já už si nevím rady,poraďte prosím.Petr Teplice

A Peťane zkoušel si jinou jednotku?
A taky jiné relátko napájení zapalka,pumpy atd?
Jirka

Guzzi na věky a v Mandellu a nikdy jinak!! Táááááák.

3

Re: Quota 1100 ES

Prosím tě,včera jsem s tím trochu pohnul a skusil jsem to relé,a začalo to házet jiskru na obou válcích,dnes ho jdu koupit a uvidím,ono jako kdyby měla cívka na relé mezizávitový zkrat,přitlačil jsem ho a šlo to.Nebo to pude nějaký přívod k němu.
Děkuji ti Petr