Téma: GMG 2011
Blíží se velký výlet do Mandella v září a tím to fórem otvírám veřejnou diskuzi o nápadech a námětech k této cestě.
Diskusní fórum sdružení příznivců motocyklů značky Moto Guzzi
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Blíží se velký výlet do Mandella v září a tím to fórem otvírám veřejnou diskuzi o nápadech a námětech k této cestě.
Padl tady návrh co to vzít přes Benátky, co vy na to?
Jirka
zkoušel jsem to tento týden přes Rakousko a sever Itálie, vytrvalý déšť, v Alpách 7-11 st, na Grosglockner sněžilo... z Alp jsme samozřejmě zmizemi k moři na Istrii do Rovinje - 22 st. déšť, pak ještě níž do Splitu, potřebovali jsme se ohřát. tam 4cm kroupy, rychlý návrat přes Slovinsko a Rakousko. Zimnici mi dodnes nevyléčila ani nejlepší slivovice ![]()
každý rok jsme jezdili na přelomu kv/čer, letos, jakože pojedem v teplejších měsících
ale v září to snad půjde..
Padl tady návrh co to vzít přes Benátky, co vy na to?
Jirka
souhlas
jedu
zkoušel jsem to tento týden přes Rakousko a sever Itálie, vytrvalý déšť, v Alpách 7-11 st, na Grosglockner sněžilo... z Alp jsme samozřejmě zmizemi k moři na Istrii do Rovinje - 22 st. déšť, pak ještě níž do Splitu, potřebovali jsme se ohřát. tam 4cm kroupy, rychlý návrat přes Slovinsko a Rakousko. Zimnici mi dodnes nevyléčila ani nejlepší slivovice
každý rok jsme jezdili na přelomu kv/čer, letos, jakože pojedem v teplejších měsícíchale v září to snad půjde..
Jo jo dost dobrý :-) tak to už by člověk nevěděl kdy má jet na dovolenou co?
Ale září to jistí :-)
Jirka
Riantini napsal:Padl tady návrh co to vzít přes Benátky, co vy na to?
Jirkasouhlas
jedu
Ale nene tak to už jsme tři :-)
No tak to se to rozjíždí :-)
Jirka
Ahoj,já taky chci jet do Mandella,ale pojedu asi sólo,chtěl jsem se zeptat,jak to tam je s ubytováním?Nikdy jsem tam nebyl.
Ahoj,já taky chci jet do Mandella,ale pojedu asi sólo,chtěl jsem se zeptat,jak to tam je s ubytováním?Nikdy jsem tam nebyl.
Tak máme tam zamluvený místa v kempu v Mandellu a neni jich moc a jinak v Centrál parku v Mandellu u jezera v místě dění a je to grátis.. zatim zdar...
Jedeme s Vlastičkou na GMG .Máme zamluvený apartmán od10.9 do 17.9 cca 1.5km od Mandela.Máme dvě volný místa na ubytování.Cena pro dva 110eu na týden.Berem to jako dovolenou.
Naposledy upravil: brehy (19-08-2011 16:38:59)
Somozřejmě bereme všechny s sebou který se nebojí svižné jízdy ale na Kamila počkáme,že jo Kamile...
Je to úplně jedno jak pojedeme stačí dát nějaký návrhy a domluvit se.... noané? ![]()
Somozřejmě bereme všechny s sebou který se nebojí svižné jízdy ale na Kamila počkáme,že jo Kamile...
mužeme jet zase na dvě bandy "fofrníci a kochači" - já bych se cestou spíš kochal a užíval si výlet než jen sledovat bílou čáru na silnici ![]()
Hele ty srandisto... a můžeme se srazit někde v kempu na přespání a dát si pivísko... noané? ![]()
jestli pojedem přímo tak tam za den jsme a pivko dáme tam - a nebo se někde cournem a protáhnem to na víc dní (jak navrhoval Jiřík) - jsou už nějaký plány ???
Návrhy přesný ještě nejsou ale asi cestu dáme na dva dny aby jsme si to užili a někde se srazili v nějakém kempu...
Dva dny - myslíš středu a čtvrtek? Já jsem měl v plánu dojet první den někam na úpatí Alp (někam k Murnau - tam přespat v kempu někde u těch jezer). Druhý den se pokochat a dojet na místo. Moje představa je co možná nejnízkonákladovější na přespávání a tak. Rád bych se třeba k někomu i přidal, kdo by měl podobný plán. A v něděli nejspíš naráz až domů.
s nízkonákladovým výletem souhlasím
vyděl bych to ale spíš na uterý - středa cesta a kochání (urvat nějakej flek v Mandellu v kempu) a návrat asi neděle (max. pondělí - podle okolností)
Závidím vám dovolenou. Já budu v Anglii, ale zas si tam dovezu rodinu a courneme se po Londýně. Užijte si to a dejte sem pak info.
Závidím vám dovolenou. Já budu v Anglii, ale zas si tam dovezu rodinu a courneme se po Londýně. Užijte si to a dejte sem pak info.
Škoda Pavle,bude to veliký... ![]()
Stránky 1
Copyright © 2012 Moto Guzzi Club Bohemia | Postaveno na PunBB | CZ a SK