1

Téma: GMG 2011/2.

Tak se blíží odjezd do Mandella a mělo by se to nějak dávat do kupi...
První dvě rozdělený skupinky vyjíždí 13.9. cca 13 hod.z Rozvadova přes Mnichov a druhá parta ve stejní čas přejíždí Dolní Dvořiště na Linz-Salzburk-Innsbruck kde se srazíme na nocleh.
Pište návrhy...

Za druhý se chystá doprovodný auto na převoz těžkých věcí ale pouze pod podmínkou že by jel někdo s Jarkou R.jako spolujezdec a nejlepší jako řidič...například žena nebo přítelkyně která nechce jet na motorce.
Pište návrhy...

Idea Uno  T5

2

Re: GMG 2011/2.

Tak tak přátelé. Povezeme proviant české pivo a gril a stany atd. Kdyby potřeboval vzít věci do Mandella, jako stany, spacáky, jídlo atd. Napište nebo volejte na tel. 777192254 Jarušce.
V Mandellu založíme český tábor v kempu Continental vedle benzinky nad Agostinkou.
J+J

Guzzi na věky a v Mandellu a nikdy jinak!! Táááááák.

3

Jo povezeme i pivo české asi Plzničku.
J.

4

Proč až ve 13 hod. ?  Já bych to viděl tak na 10 hod. hranice ...

5

Kamil3x1 napsal:

Proč až ve 13 hod. ?  Já bych to viděl tak na 10 hod. hranice ...

Ok Kamile přesouvám to na 10. hodinu smile

Idea Uno  T5

6

Taky bych chtěl určitě vyrazit s Vámi, ale nemám vůbec představu o finanční stránce. Nikdy jsem na moto ani vlastně autem  za hranicemi nebyl:-) LeMánku už mám dostavěnou, ještě přehrát řídící jednotku a jel bych...

7

MaraV11 napsal:

Taky bych chtěl určitě vyrazit s Vámi, ale nemám vůbec představu o finanční stránce. Nikdy jsem na moto ani vlastně autem  za hranicemi nebyl:-) LeMánku už mám dostavěnou, ještě přehrát řídící jednotku a jel bych...

Tak počítej benzín raději na 2tis.km(platební karta) potom na nějaký jídlo a pití protože večery budou dlouhý,pak určitě si budeš chtít koupit nějakej ten suvenýr třeba jako triko ve fabrice v schopu(15,- eček).A přespání v parku grátis.

Idea Uno  T5

8

Nazdárek tak jak to vidíte? Bude nebo nebude to auto?
Na tohle zatím nikdo nezareagoval, ráda bych věděla jak si to mám naplánovat ;-)
Jája

9

Ahoj přátelé,
dobré by bylo se asi i předem registrovat a hlavně to bude levnější.
Bohužel to není v češtině ale určitě si s tím poradíte. Google překladač umí ledacos.
Tady máte odkaz na registraci:
http://gmg2011.motoguzzi.com/registration.php

Ciao Jirka

10

Haló všichni zde je program GMG 2011

http://gmg2011.motoguzzi.com/calendar.php

Jirka

11

V úterý je na mě brzo, tolik dovči nemám.. Začínám se přiklánět k myšlence dát si to v kuse - vyrazit v pátek tak ve 4 ráno z Pardubic.. Jel by někdo se mnou?

12

Tvoří se skupinka jedoucí ve Středu přez Grossglockner ( přespání a druhý den dojezd do Mandella ) jsme zatím zřejmě 4 kozzi -  chce se ještě někdo přidat ke kochačum ? wink

13

Kamil3x1 napsal:

Tvoří se skupinka jedoucí ve Středu přez Grossglockner ( přespání a druhý den dojezd do Mandella ) jsme zatím zřejmě 4 kozzi -  chce se ještě někdo přidat ke kochačum ? wink

Tak se to rýsuje konkrétněji, můj návrh naší skupiny na odjezd z Kaplice benzinka kolem poledního? Nebo dřív či později?

14

Kamil Pce napsal:

V úterý je na mě brzo, tolik dovči nemám.. Začínám se přiklánět k myšlence dát si to v kuse - vyrazit v pátek tak ve 4 ráno z Pardubic.. Jel by někdo se mnou?

Dej vedet a domluvime se:-) 608284838

15

Tak v úterý 12.9. na Grossglockneru má sněžit,tak na to jsem moc zvědavej jestli se tam doškrábu... smile

Idea Uno  T5

16

Tak nějakou dovolenou přecijen ještě vyškrábnu a po dohodě s Maxem a Kamilem 3x1 se přidávám ke kochací skupině vyrážející ve středu. Co se týče srazu v Kaplicích ok, klidně bych ho dal na 10.30, a start z Kaplic 11.00. V Rakousku teda jízda mimo dálnice.

Jak cesta zpátky? Posledně jsem jel z Mandella na jeden zátah přes Švýcarsko a Německo. Klidně bych si to dal zase.

17

Kamil Pce napsal:

Tak nějakou dovolenou přecijen ještě vyškrábnu a po dohodě s Maxem a Kamilem 3x1 se přidávám ke kochací skupině vyrážející ve středu. Co se týče srazu v Kaplicích ok, klidně bych ho dal na 10.30, a start z Kaplic 11.00. V Rakousku teda jízda mimo dálnice.

Jak cesta zpátky? Posledně jsem jel z Mandella na jeden zátah přes Švýcarsko a Německo. Klidně bych si to dal zase.

Tak po domluvě s pár lidmi, kamil a kamil a kamil, Petr Tománek, mám ten dojem Mitvoch, Zdenda z Brna, tak z Kaplice z benzinky ve středu 14.9. vyrážíme ve 12hod přesně, tak sraz 11:30, směr glock mimo dálnice, přespání zajištěno v www.imbachhorn.eu za přijatelnou cenu, pak se domluvíme dál, i na zpáteční cestu. Mitvochu, nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko. Kdyby něco nejasného 603745303. Jó a potvrďte to, kvůli počtu na přespání

Naposledy upravil: padremax (07-09-2011 21:12:46)

18

Mittwoch napsal:

Tak v úterý 12.9. na Grossglockneru má sněžit,tak na to jsem moc zvědavej jestli se tam doškrábu... smile

hele, nepanikař a srovnej si kalendář, ten sníh tam bude 12týho nebo v úterý?

19

Tak zpět,oprava,13.9. v úterý tam bude sněžit..
http://www.wetter.at/wetter/sport-freiz … ssglockner

A taky oprava s cestou s vámi,jedu v úterý sám kvůli tomu aby tam byl někdo co nejdřív kvůli kempu...
a kdyby chtěl někdo vyryzit taky v úterý tak ho beru protože sám jed neni nic moc...zdar

Idea Uno  T5

20

Mittwoch napsal:

A taky oprava s cestou s vámi,jedu v úterý sám kvůli tomu aby tam byl někdo co nejdřív kvůli kempu...
a kdyby chtěl někdo vyryzit taky v úterý tak ho beru protože sám jed neni nic moc...zdar

no tak aby ta pohoda nebyla taková pohoda, jo a jsi kámoš, když nám tam vemeš dobrej flek

Naposledy upravil: padremax (08-09-2011 14:32:46)

21

Potvrzuju se na středu smile
Díky Kamil (Hozák, Pce - jako Pardubice)
605 242 095

22

padremax napsal:
Mittwoch napsal:

no tak aby ta pohoda nebyla taková pohoda, jo a jsi kámoš, když nám tam vemeš dobrej flek

Ciao Mittwochu wink. Přejeme ti z Ústí n.L. společně s Verunkou šťastnou cestu, krásné zážitky a pro nás, co jsme pracovně zaneprázdněni sad , spoustu fotek. Mrzí nás sad sad sad sad, že nemůžeme frčet. Hezky si to užijte. V příští sezoně se těším na setkání, no a né? big_smile

23

limba napsal:
padremax napsal:
Mittwoch napsal:

Ciao Mittwochu wink. Přejeme ti z Ústí n.L. společně s Verunkou šťastnou cestu, krásné zážitky a pro nás, co jsme pracovně zaneprázdněni sad , spoustu fotek. Mrzí nás sad sad sad sad, že nemůžeme frčet. Hezky si to užijte. V příští sezoně se těším na setkání, no a né? big_smile

Diky a budu se na vás těšit...

Idea Uno  T5

24

http://www.ilmeteo.it/meteo/Mandello+del+Lario

Idea Uno  T5