Téma: ČLENSKÝ PŘÍSPĚVEK 2009

Ahoj,

vzhledem k tomu, že prezident Jirka kromě jiných svých starostí organizuje reprezentativní klubovou účast na III. Raduno Internazionale Morterone (již tento víkend!), viceprezident Petr připravuje program našeho srazu (31.7. – 2.8.) a pokladník Jirka Jetenský je kromě jiného t.č. bez internetu, byl jsem pověřen nevděčným úkolem připomenout zapomětlivým členům úhradu členského příspěvku za tento rok.

Rok 2009 se zlomil do své druhé poloviny a skutečnost, že 35 členů klubu (tj. 53%) svůj členský příspěvek dosud nezaplatilo, nevysílá zrovna pozitivní signál.

Zatím nebudeme pranýřovat jmenovitě, ale jedná se o majitele členských karet č. 10, 14, 19, 22, 23, 24, 26, 29, 30, 34, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 48, 49, 51, 52, 53, 56, 59, 62, 63, 66, 68, 69, 70, 74, 75, 77, 79 a 81.

Takže se prosím mrkni na svoji členskou kartu a pokud jsi ještě nezaplatil, pošli příslušných 750 Kč na klubový účet 2447766001/5500 – jako  variabilní symbol uveď své rodné číslo. V případě platby složenkou je obtížné identifikovat plátce,  takže své rodné číslo uveď jako „zprávu pro příjemce“ anebo ještě lépe ústřižek složenky oskenuj a pošli mailem pokladníkovi na adresu jetensky.j@seznam.cz
Totéž zřejmě provedou ti, kdo už zaplaceno mají a přesto se jejich členská čísla ocitla v nelichotivém výše uvedeném seznamu.

Díky a na viděnou na 2. klubovém srazu v Železnici u Jičína!

Zbyněk

P.S.
Vobčas tak vo tom našem klubu přemejšlím ( před valnou hromadou např. na http://forum.motoguzziclubbohemia.cz/to … klubu.html - příspěvek 16)  a leccos mi není jasný. Třeba: když už jsme rozlezlí po celý republice, vídáme se jen občas na srazech a vlastně se známe víc od vidění než jménem, proč si skoro nikdo nevyplnil svůj členský profil. Je to přece tak jednoduchý …

2

Re: ČLENSKÝ PŘÍSPĚVEK 2009

Máš recht. A to jste se třeba se mnou vlastně ani neměli šanci osobně potkat a zjistit, co jsem za hajzla :-) Ale profil mám.

Až uvidíš žluté grísko, budu asi někde blízko.

Pavlik napsal:

Máš recht. A to jste se třeba se mnou vlastně ani neměli šanci osobně potkat a zjistit, co jsem za hajzla :-) Ale profil mám.

A jakpak to, když členství v klubu schvaluje valná hromada jen při osobní účasti zájemce?
Tak se někdy ukaž i ve skutečnosti, podle absolvované cesty - od japonskejch chopperů (na těch bys v Sosnový asi moc nebodoval) k italskýmu naháči Ti to myslí smile

4

Zbyněk Kabelík napsal:
Pavlik napsal:

A jakpak to, když členství v klubu schvaluje valná hromada jen při osobní účasti zájemce?
Tak se někdy ukaž i ve skutečnosti, podle absolvované cesty - od japonskejch chopperů (na těch bys v Sosnový asi moc nebodoval) k italskýmu naháči Ti to myslí smile

Mno, zase abys mě nepřecenil lol Náhodou uvažuju, že s sebou příště sdo Sosnový vezmu manželku právě na japonským chopperu. Ona i na něm to bude docela bžunda.
No, já vás chtěl potkat vloni v Anníně, ale kduž jsem tam dorazil, zrovna jste byli všichni někde baštit.

Až uvidíš žluté grísko, budu asi někde blízko.